Yandex Metrica

Kısmetse Olur programında skandal görüntüler! RTÜK'e şikayet üstüne şikayet yağdı! Yayından kaldırılsın

Kısmetse Olur programında skandal görüntüler! RTÜK'e şikayet üstüne şikayet yağdı! Yayından kaldırılsın

Youtube'da büyük bir izleyici kitlesine sahip olan evlilik programı Kısmetse Olur programında skandal anlar yaşandı. Vatandaşlar o anları direkt olarak servis edilmesi sonrası RTÜK'e şikayette bulundu.

Magazin

14.02.2024, 08:09

Youtube üzerinden yayınlanan ve Türkiye'de büyük bir izleyici kitlesine sahip olan Kısmetse Olur programı hakkında ardı ardına şikayetler gelmeye başladı. 

Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu Instagram'da yayınladı Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu... Haberi Görüntüle

İZLEYİCİLER RAHATSIZ OLUYOR 

Yayınlandığı günden itibaren birçok insanın dikkatini çeken programda yaşananlar sosyal medyada da gündem olmaya devam ederken son bölümde izleyicileri rahatsız eden bir an yaşandı. 

Şeydanur isimli gelin adayının bir damat adayı ile görüşürken uygunsuz görüntüler sergilemesi izleyicilerin tepkisine sebep oldu. 

Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video paylaştı Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video... Haberi Görüntüle

RTÜK'E ŞİKAYET YAĞDI 

Teknik ekibin bu duruma hiç el atmadan programı direkt olarak yayınlamış olması izleyiciler tarafından çok eleştirildi. İzleyiciler programı RTÜK'e şikayet etti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading