Yandex Metrica

Kim Milyoner Olmak İster'in şampiyonuydu! Arda Ayten'in son hali ortaya çıktı! Bakın şimdi ne yapıyor

Kim Milyoner Olmak İster'in şampiyonuydu! Arda Ayten'in son hali ortaya çıktı! Bakın şimdi ne yapıyor

ATV'de uzun yıllardır ekrana gelen Kim Milyoner Olmak İster'de 1 milyon TL'nin sahibi olan Arda Ayten, yıllar sonra ortaya çıktı.

Magazin

23.01.2024, 20:01

Kim Milyoner Olmak İster yarışması, 2011 yılında yayın hayatına başladı. Sevilen programa bugüne kadar birçok isim katıldı. Yarışmaya damgasını vuran isimlerden biri ise 19 yaşındayken programa katılan ve 1 milyon TL kazanan Arda Ayten oldu. Hayatını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden Arda Ayten bakın şimdilerde ne yapıyor...

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi'nde Tıp okuyan Arda Ayten, Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla gerçekleşen Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında 1 milyonluk soruya ulaşmış ve seyircileri heyecanlandırmıştı.

Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu Instagram'da yayınladı Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu... Haberi Görüntüle

EVİNE KÜTÜPHANE KURDU

İstiklal Marşı'yla ilgili soruya da doğru cevabı veren Ayten, 1 milyon TL'nin sahibi olmuştu. Programda bir süredir uzman joker olarak görev alan Arda Ayten'in şimdilerde ne yaptığı merak ediliyordu.

Tıp Fakültesi'nde eğitim gören Ayten, kazandığı parayla kitap alabileceğini söylemiş ve 'Bir öğrenci olarak öleceğim' demişti. Evine küçük bir kütüphane kuran Arda Ayten, bol bol kitap okuyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading