Yandex Metrica

Kerem Kamışlı'yı denize atmıştı! Yiğit Marcus Aral'a yakalama kararı

Kerem Kamışlı'yı denize atmıştı! Yiğit Marcus Aral'a yakalama kararı

Şevval Şahin'le ayrıldıktan sonra aynı masada oturduğu Kerem Kamışlı'yı denize atan Yiğit Marcus Aral'ın yargılanmasına başlandı. Mahkeme, Aral hakkında yakalama kararı çıkarılmasına karar verdi.

Magazin

06.03.2024, 11:29

Şevval Şahin, sevgilisi Yiğit Marcus Aral ile ayrıldıktan sonra Sabancıların torunu Kerem Kamışlı ile görüşmeye başlamıştı. Kıskançlık krizine giren Marcus Aral ise Kerem Kamışlı'yı yemek yedikleri mekanda sandalye ile denize atmıştı.

Magazin gündemine bomba gibi düşen olayın ardından Yiğit Marcus Arak hakkında 'Tehdit', 'Özel hayata ilişkin görüntü ve sesleri ifşa etmek', 'olası kastla öldürmeye teşebbüs' ve 'hakaret' suçlarından 34 yıla kadar hapis istemiyle dava açılmıştı.

Anadolu 8. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya müşteki Kerem Kamışlı ve tutuksuz Yiğit Marcus Aral katılmazken, taraf avukatları hazır bulundu. Aral'ın avukatı müvekkilin yurt dışında olduğunu ancak Covid-19 testinin pozitif çıkması nedeniyle Türkiye'ye dönemediğini belirtti.

"SENİ ÖLDÜRÜRÜM" DİYEREK TEHDİT ETMİŞ

Duruşmada olayın gerçekleştiği restoranın şefi E.K. da dinlendi. Olay gününü anlatan E.K., "Şevval Şahin ve Kerem Kamışlı'dan 40 dakika sonra deniz yoluyla Yiğit Marcus Aral geldi. Onların masasına giderek oturdu. Tartışmaya başladılar. Sanık, Kerem Kamışlı'ya 'Seni öldürürüm, bitiririm.' dedi. Daha sonra küfür ederek sandalyeyle beraber Kamışlı'yı denize attı.

Boğaz çok akıntılı olduğu için biz denize atlayamadık. Masa örtülerini denize sarkıttık. Masa örtülerine tutundu. Biz o şekilde müştekiyi yukarı çıkardık." dedi. E.K, Aral'ın o sırada elindeki telefonla çekim yaptığını söyledi.

'SAVUNMA VERMEKTEN KAÇINIYOR'

Müşteki Kamışlı'nın avukatı sanık Aral'ın korona olduğundan şüpheli olduklarını belirterek yakalama kararı çıkarılmasını talep etti. Ara kararını açıklayan mahkeme, Yiğit Marcus Aral'ın savunma vermekten kaçtığının anlaşıldığı gerekçesiyle hakkında yakalama kararı çıkarılmasına karar verdi. Eksikliklerin giderilmesi için duruşma ertelendi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading