Yandex Metrica

Kerem Bürsin ve Can Yaman arasında soğuk savaş iddiası! 'Birbirlerinden nefret ediyorlar'

Kerem Bürsin ve Can Yaman arasında soğuk savaş iddiası! 'Birbirlerinden nefret ediyorlar'

İtalya'da geniş hayran kitlesine sahip olan Kerem Bürsin ve Can Yaman'la ilgili çok konuşulacak bir iddia gündeme geldi. İkilinin birbirinden nefret ettiği öne sürüldü.

Magazin

23.01.2024, 18:24

Demet Özdemir'le rol aldığı Erkenci Kuş dizisiyle yıldızı parlayan Can Yaman ve Sen Kapımı Çal dizisiyle şöhretine şöhret katan Kerem Bürsin'in popülerliği gün geçtikçe artmaya devam ediyor. Ünleri ülke sınırını aşan iki oyuncu, İtalya'nın sevilen Türk oyuncularından oldu.

İtalyan magazin sitesi Velvet Gossip'in haberine göre, adından söz ettirmeyi başaran iki oyuncu Can Yaman ve Kerem Bürsin'in arası bozuk. Can Yaman ve İtalyan basınında sık sık kendisine yer bulmaya başlayan Kerem Bürsin'in birbiriyle anlaşamadığı ve nefret ettikleri iddia edildi. Bir diğer iddia ise Kerem Bürsin'in Can Yaman'ın İtalya'daki popülerliğini sarstığı ve yerinden etmeye kalkıştığı.

"CAN YAMAN İLE BİR SORUNUM YOK"

Kerem Bürsin, Can Yaman'la ilgili görüşleri sorulduğunda oyuncu ile bir sorunu olmadığını belirterek "O da benimle aynı fikirdedir. Ülkemizden isimlerin yurt dışında tanınma başarısı bir tek kişinin değil hepimizin başarısıdır" diye konuşmuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading