Yandex Metrica

Kenan Işık'ın sağlık durumu nasıl? Kenan Işık uyandı mı?

Kenan Işık'ın sağlık durumu nasıl? Kenan Işık uyandı mı?

Kenan Işık, 2014 yılında spor sonrası girdiği saunada fenalaşmış ve kafasını yere çarpmıştı. O tarihten beri tedavi gören Işık'ın durumuyla ilgili yeni iddialar ortaya atıldı. Peki Kenan Işık'ın sağlık durumu nasıl? Kenan Işık uyandı mı?

Magazin

26.04.2024, 11:03

Sunuculuğunu yaptığı Kim Milyoner Olmak İster yarışmasıyla akıllara kazınan oyuncu ve spiker Kenan Işıki 2014 yılında spor sonrası gittiği saunada fenalaşarak dengesini kaybetmişti. Başını yere çarpan Işık, olayın ardından 4 saat süren bir ameliyata alındı. Ünlü oyuncu, 2014 yılından beri komada yaşıyor.

Sosyal medyada ve internet sitelerinde sık sık Kenan Işık'ın öldüğüne ya da uyandığına dair haberler çıkıyor. Peki Kenan Işık'ın sağlık durumu nasıl? Kenan Işık uyandı mı? Oyuncunun sağlık durumuyla ilgili yeni bir bilgi geldi.

15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk kez paylaşım yaptı: Artık... 15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk... Haberi Görüntüle

KENAN IŞIK'IN SAĞLIK DURUMU NASIL?

Kenan Işık'ın eşi Beril Işık'tan sevindiren açıklama geldi. Işık'ın her şeyi duyduğunu ancak tepki veremediğini söyleyen Işık,  "Yoğun bir şekilde fizyoterapi ve ergoterapi görüyor. Bakışlarıyla etrafındakini takip edebiliyor. Tekerlekli sandalyesinde kimi zaman bütün gün oturuyor. Vücudunu artık tamamen kendisi tutabiliyor, dik durabiliyor. Daha önce bunların hiçbirini yapamıyordu." diye konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading