Yandex Metrica
Reklam Görseli

Kemal Sunal hakkında ağızları açık bırakan dolandırıcılık olayı! Ali Sunal duyar duymaz savcılığa koştu 'Türkiye yüzüne tükürür'

Kemal Sunal hakkında ağızları açık bırakan dolandırıcılık olayı! Ali Sunal duyar duymaz savcılığa koştu 'Türkiye yüzüne tükürür'

Usta oyuncu Kemal Sunal, hayrete düşüren bir dolandırıcılık iddiasıyla gündeme geldi. Ali Sunal, kendisini Kemal Sunal'ın oğlu olarak tanıtarak dolandırıcılık yapan Halit Sunal'dan şikayetçi oldu. Daha sonra ise Halit Sunal'ın kendisine tehdit içerikli mesajlar yolladığını belirterek soluğu savcılıkta aldı.

Magazin

06.05.2024, 02:04

Hababam Sınıfı, Çöpçüler Kralı, Süt Kardeşler gibi birçok unutulmaz filme imza atan Kemal Sunal, 3 Temmuz 2000 tarihinde geçirdiği kalp krizi sonucunda hayata veda etmişti. Usta oyuncu, skandal bir dolandırıcılık olayıyla gündeme geldi.

Sabah Gazetesi'nden Arzu Kaya'nın haberine göre, kendisini Kemal Sunal'ın amcası olarak tanıtan Halit Sunal, 2 yıl önce Cennet Kuşları isimli bir film çekti. Filmde köy halkını da oynatan Sunal, köy halkının parasını ödemediği gibi, vatandaşlara fatura keserek yapım şirketine borçlu göstererek dolandırdı.

"O İSİMDE AMCAMIZ YOK"

Yaşananların ardından açıklama yapan Ali Sunal, "Bizim bu isimde amcamız yok. Babam üzerinden bu tip olayların yapılması bizi derinden üzüyor" dedi.

TEHDİT MESAJLARI GÖNDERDİ

Açıklamanın ardından Halit Sunal'ın kendisine  "Benim hakkımda bir daha konuşma son uyarım", "Beni kimse durduramaz, kanala çıkarım, Türkiye yüzünüze tükürür" şeklinde mesajlar attığını belirten Ali Sunal, savcılığa koştu.

2 YIL 6 AYA KADAR HAPSİ İSTENİYOR

Sunal, babasının isminin  dolandırıcılık haberleriyle anılmasının kamuoyunda itibar ve güvenilirliğini zedelediğini, aile huzurlarını bozduğunu dile getirdi. Ali Sunal'ın şikayeti üzerine İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Halit Sunal'ın mesajlarının suç teşkil ettiğini belirterek, şahıs hakkında  2 yıl 6 aya kadar hapis cezası istemiyle dava açtı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading