Yandex Metrica

Kayahan'ın eski eşi İpek Açar ikinci kez annelik heyecanı yaşıyor

Kayahan'ın eski eşi İpek Açar ikinci kez annelik heyecanı yaşıyor

Usta sanatçı Kayahan'ın eski eşi İpek Açar Kömürcü,Çocuk Esirgeme Kurumu'ndan evlat edinme sürecini anlattı.

Magazin

14.02.2024, 15:26

Kayahan ile olan evliliğiyle tanınan İpek Açar yeniden anne oluyor. Eşi Alper Kömürcü ile birlikte Çocuk Esirgeme Kurumu'ndan evlat edindi. Açar, Sabah Gazetesi'nden Sonat Bahar'a süreçle ilgili açıklamalarda bulundu.

Alper Kömürcü ile evlendikleri hafta Çocuk Esirgeme Kurumu'na giderek başvurduklarını, yaklaşık iki yıl olduğunu söyleyen Açar, "Büyük bir heyecanla, büyük bir istekle, karmakarışık ama çok güzel duygularla bebeğimizi bekliyoruz." dedi.

"BİRTAKIM SAĞLIK SORUNLARIM VAR"

Açar, "Neden evlat edinmek istediniz?" sorusuna şöyle yanıt verdi:

"Benim birtakım sağlık sorunlarım var.  Aslı Gönül'ü de çok zor dünyaya getirmiştim. O zaman yaşım genç olduğu için vücudum tolare etmişti. Alper'le bir evlat yetiştirmeyi, bir bebiş büyütmeyi çok istedik. Alper de kalbi muhteşem olan, çok özel bir insan. "

"EVLAT EDİNME DE BİR DOĞUM ŞEKLİ"

"Hiç kararsızlık yaşamadık. O kadar emindik ki. Psikolojik olarak kendimizi hazırladık. Fark ettim ki evlat edinme de farklı bir doğum şekli. nne karnındayken dokuz ay onu nasıl bekliyorsunuz, bir düşünün. Biz de bebeğimizi iki senedir bekliyoruz. O bekleme süreci çok farklı hissettiriyor insana. Aslında hem anne hem de baba olarak bebeğinizi kalbinizde büyütüyorsunuz."

"GÜNLERİ SAYIYORUZ"

"Biz Alper'le o kadar hazırız ve bekliyoruz ki, günleri sayıyoruz." diyen Açar, Çocuk Esirgeme Kurumu'nun kendilerine 'Her ay aramayın iki ay geçsin öyle arayın' dediklerini söyledi.

"ANNESİ BABASI BİLİNMESİN"

Açar, evlat edinecekleri bebek için cinsiyet tercihinde bulunmadıklarını belirterek "Tek tercihte bulunduk, annesi babası bilinmeyen bir bebek istedik. Çünkü Alper de ben de göz önünde insanlarız, kötü niyetli insanlar olabilir, bu bizi biraz korkuttu, çekindik. İleride, büyüdüğünde anne babasını, akrabalarını bulmak isterse tabii ki elimizden gelen desteğin en büyüğünü veririz. Ama bebeğimizi keyifle büyütmek istiyoruz." diye konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading