Yandex Metrica

Kardeşlerim dizisinden aşk çıktı! İki yıldız oyuncu aşklarını böyle ilan etti

Kardeşlerim dizisinden aşk çıktı! İki yıldız oyuncu aşklarını böyle ilan etti

Kardeşlerim dizisi cumartesi akşamları ekrana gelmeye devam ediyor. Dizinin oyuncusu Berk Ali Çatal'ın eski partneri Nilsu Yılmaz ile aşk yaşadığı ortaya çıktı.

Magazin

24.04.2024, 14:44

ATV'nin sevilen dizisi Kardeşlerim'den bir aşk daha çıktı. Cumartesi akşamları izleyicileri ekrana kilitleyen dizinin oyuncusu Berk Ali Çatal ile eski partneri Nilsu Yılmaz, aşk yaşıyor. 

Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile birlikte yeni fotoğraflar paylaştı Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile... Haberi Görüntüle

"SOHBET MUHABBET DERKEN İLERLEDİ"

Dün gece GQ partisine beraber katılan ikiliden Berk Ali Çatal, ilişkileri hakkında konuştu. Oyuncu, "İlişkimiz güzel gidiyor. Gayet iyi… Biz dizide tanıştık zaten… O diziden ayrıldıktan belli bir zaman sonra da normal arkadaşlığımızı sürdürmeye devam ettik. Sohbet muhabbet derken bir ilişki nasıl olursa öyle ilerledi" diye konuştu.

Son olarak Kusursuz Kiracı dizisiyle izleyici karşısına çıkan Nilsu Yılmaz ise dizinin final yapmasıyla ilgili "Farklı bir iş yaptığımızı düşünüyorum. Bana geri dönüşleri de çok iyiydi. Hayırlısı buymuş" dedi.

Nilsu Yılmaz, ayrıca sevgilisi Berk Ali Çatal'ın disiplinli çalışmasından çok etkilendiğini dile getirdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading