Yandex Metrica

Kara Tahta'nın yıldızları Miray Daner ve Furkan Andıç'tan kötü haber! Yaz boyunca yayınlanacaktı, çekimler durduruldu

Kara Tahta'nın yıldızları Miray Daner ve Furkan Andıç'tan kötü haber! Yaz boyunca yayınlanacaktı, çekimler durduruldu

TRT1'in sevilen dizisi Kara Tahta'nın başrolünde yer alan Miray Daner ve Furkan Andıç'tan hayranlarını üzen haber geldi. İki oyuncunun da koronavirüse yakalandığı öğrenildi. Andıç ve Daner'in covid testinin pozitif çıkmasının ardından sete ara verildi.

Magazin

04.04.2024, 13:55

Miray Daner ve Furkan Andıç'ın başrollerinde yer aldığı Kara Tahta ilk bölümüyle 30 Mart'ta izleyici karşısına çıktı. Dizi için önce final kararı alınmış daha sonra yaz sezonu boyunca devam etmesine karar verilmişti. 

Çarşamba akşamları ekrana gelen diziden kötü haber geldi. Çekimleri Edirne'de gerçekleştirilen dizide koronavirüs şoku yaşandı. Kara Tahta'nın iki başrolü de koronavirüse yakalandı. 

ÇEKİMLERE ARA VERİLDİ

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, oyuncuların test sonuçlarının pozitif çıkmasının ardından dizi çekimlerine ara verildi. Diğer yandan Miray Daner'in test sonucunun da negatife döndüğü söyleniyor. 

Ender Muhlar'ın yönettiği, Erkan Birgören'in senaryosunu kaleme aldığı Kara Tahta'nın oyuncu kadrosunda Furkan Andıç ve Miray Daner'e Cengiz Bozkurt, Çiçek Dilligil, Yasemin Yazıcı, Kerem Aslanoğlu, Selen Uçer, Mine Tüfekçioğlu, Nizam Namıder gibi isimler eşlik ediyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading