Yandex Metrica

Kara Tahta'nın Irmak'ı verdiği kilolarla hayrete düşürmüştü! Zayıflamasının sırrı bakın ne çıktı

Kara Tahta'nın Irmak'ı verdiği kilolarla hayrete düşürmüştü! Zayıflamasının sırrı bakın ne çıktı

Şimdilerde TRT1'in yeni dizisi Kara Tahta ile izleyici karşısına çıkan Miray Daner, bir dergiye röportaj verdi. Samimi açıklamalarda bulunan oyuncu, bir dönem verdiği kilolarla dikkat çekmişti. Daner, kilo vermesinin sırrını açıkladı.

Magazin

23.01.2024, 19:13

Şimdiye kadar Medcezir, Vatanım Sensin, Saygı gibi dizilerde rol alan Miray Daner, şimdilerde TRT1'in Kara Tahta dizisiyle izleyici karşısına çıkıyor. Daner, Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin ile yaşadığı aşkla sıkça gündeme geliyor. Başarılı oyuncu, Re Touch Mag dergisinin mayıs kapağında yer aldı ve açıklamalarda bulundu.

"SAYGI GÖREBİLMEK İÇİN MÜCADELE EDİYORUZ"

Başrolde yer almaktan korkmadığını söyleyen genç oyuncu, "Rol ayrımım olmadı ama senaryo bir sorumluluk yüklüyor. Oynadığım projedeki 'Irmak' karakteri de genç yaşta hayatın yükünü omuzlamış. Maalesef ataerkil bir toplumda biz kadınlar, hak ettiğimiz saygıyı görebilmek ve özgürce yaşayabilmek için sürekli mücadele veriyoruz" dedi.

"SAYGIYI YİTİRMEMEK ÖNEMLİ"

Oğulcan Engin ile bir süredir aşk yaşayan oyuncu, "Aşk sana ne ifade ediyor, aşkta mantık mı duygular mı ön planda olmalı?" sorusuna şöyle yanıt verdi:

"Aşk sizi geliştiren, ileri taşıyan, kendinizi özel hissettiren bir duygu. Her ikisi de ölçülü olmalı. Yerine ve duruma göre bazen mantık bazen duygusal kararlarla davranmak, saygıyı yitirmemek sağlıklı bir ilişki için son derece önemli."

"ÖZEL BİR DİYET YAPMIYORUM"

Verdiği kilolarla dikkat çeken Miray Daner, zayıflama sırrını da açıkladı. Daner,  "Sadece sağlıklı besleniyorum aslında. 'Beslenme alışkanlığımı değiştirdim' diyebilirim. Tabii ki kendime izin verip karbonhidrat da tüketiyorum, tatlı tabaklarının dibini de sıyırıyorum ama sağlıksız beslendiğimi düşündüğüm günün ardından normal düzenime geri dönüyorum. Onun dışında özel bir diyet uygulamıyorum" diye konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading