Yandex Metrica

Kanserle mücadele eden Özkan Uğur'la ilgili flaş gelişme! O haber sosyal medyayı ayağa kaldırdı

Kanserle mücadele eden Özkan Uğur'la ilgili flaş gelişme! O haber sosyal medyayı ayağa kaldırdı

2013 yılında lenf kanserine yakalanan ve hastalığı iki kez yenen Özkan Uğur'un hastalığı geçtiğimiz nisan ayında yeniden nüksetmişti. İmmünoterapi gören sanatçı, sağlık durumuyla ilgili yeni bir açıklamada bulundu.

Magazin

23.01.2024, 19:31

Gora, Cennet Mahallesi, Arif V 2016 gibi yapımlarda rol alan MFÖ grubu solisti Özkan Uğur, 2013'te yakalandığı lenf kanserini atlatmıştı. Sanatçı, 2020 yılında yeniden kanser tedavisi görmeye başlamıştı. Kısa süre sonra ise hastalığı bir kez daha yendiğini duyurmuştu. 

HASTALIĞI YENİDEN TEKRAR ETTİ

Geçtiğimiz aylarda Özkan Uğur'dan hayranlarını üzen haber geldi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan şarkıcıi hastalığın yeniden nüksettiğini duyurdu. 

68 yaşındaki sanatçı, "Eski rahatsızlığım tekrarladığı için akıllı ilaç tedavisine başladım. Bu süreçten en faydalı sonucu almak adına bir süre kalabalıktan ve yorucu tempodan uzak kalmam gerekiyor." diyerek konserlerini bir süre ertelediğini açıklamıştı. 

"SAHNEYE ÇIKMAMA ENGEL KALMADI"

Bir süredir immünoterapi tedavisi gören ünlü sanatçıdan sevindiren haber geldi. Sosyal medya hesabından sağlık durumuyla ilgili açıklama yapan Uğur, tedavisinin olumlu seyrettiğini belirtti. 

Uğur, "İmmünoterapi tedavisi sonuçlarım olumlu yönde seyrediyor. Şükürler olsun tedavim süresince sahneye çıkmama engel kalmadı. MFÖ olarak, konserlerimize ağustos ayı içinde İstanbul'da başlıyoruz inşallah… Dualarınız ve iyi dileklerinize çok teşekkür ederim. Yakında buluşmak üzere. Herkese hayırlı bayramlar dilerim." ifadelerini kullandı.

Uğur'un paylaşımına çok sayıda takipçisinden 'geçmiş olsun' yorumu geldi.

style=" background:#FFFFFF; line-height:0; padding:0 0; text-align:center; text-decoration:none; width:100%;" target="_blank">
style=" background:#FFFFFF; line-height:0; padding:0 0; text-align:center; text-decoration:none; width:100%;" target="_blank">Bu gönderiyi Instagram'da gör

style=" color:#c9c8cd; font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; font-style:normal; font-weight:normal; line-height:17px; text-decoration:none;" target="_blank">Özkan Uğur (@ozkanugur)'in paylaştığı bir gönderi

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading