Yandex Metrica

Kamera sallandı, Müge Anlı'nın gerçek hali ortaya çıktı! Efektsiz hali seyircilerin ağzını açık bıraktı

Kamera sallandı, Müge Anlı'nın gerçek hali ortaya çıktı! Efektsiz hali seyircilerin ağzını açık bıraktı

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında ilginç anlar yaşandı. Kameranın sallanmasıyla birlikte Müge Anlı'nın aslında filtre kullandığı ortaya çıktı.

Magazin

12.02.2024, 21:54

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı hafta içi her gün ekrana geliyor. Sevilen programda ele alınan konular ve yaşananlar büyük ilgi görüyor. Sık sık ilginç olaylara sahne olan program bu kez bambaşka bir durumla gündeme geldi. Müge Anlı'nın kamerada filtre kullandığı ortaya çıktı.

"Sıfır beden herkese uymaz" demişti! Eski manken verdiği pozlarla Maldivleri... Haberi Görüntüle

FİLTRE UYGULADIĞI ORTAYA ÇIKTI

Program sırasında birkaç saniye Müge Anlı'nın yüzündeki filtre kaydı. Ünlü sunucunun gözaltı morluklarının ve torbalarının bu şekilde gizlendiği ortaya çıktı. O detay izleyicilerin dikkatinden kaçmazken, Anlı'nın daha önce yüzüne filtre uygulayanlar için söylediği sözler hatırlatıldı.

Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video paylaştı Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video... Haberi Görüntüle

"PSİKOLOJİK RAHATSIZLIK" DEMİŞTİ

Anlı, daha önce yaptığı konuşmasında "Aynaya baktığın şu surat. Filtreyle şu surata geliyorsun. Bu ciddi bir psikolojik rahatsızlık, ben size söyleyeyim, bunun sonu intihara kadar varır" demişti. 

Ünlü ismin o sözleri sosyal medyada birçok kişi tarafından paylaşıldı.

İşte Müge Anlı'nın filtresiz hali...

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading