Yandex Metrica

Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili kritik gelişme! Hayranları hastaneye toplandı

Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili kritik gelişme! Hayranları hastaneye toplandı

Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi gören Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili yeni gelişme yaşandı. İnanır'ın hayranlarının hastanede olduğu ve taburcu olmasını bekledikleri öğrenildi.

Magazin

23.01.2024, 18:20

20 Kasım'da Muğla'da aniden rahatsızlanan Kadir İnanır, Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Beyin damarında pıhtı attığı belirlenen oyuncu, pazar günü akşam saatlerinde aniden beyin kanaması geçirdi. Acil ameliyata alınan İnanır, başarılı bir operasyonun ardından yoğun bakıma alındı.

Dün yapılan açıklamada Kadir İnanır'ın uyandırıldığı ve solunum cihazından ayrıldığı belirtilmişti. Bilinci açık olan oyuncu, herhangi olumsuz bir duruma karşın yoğun bakımda tutuluyordu.

YEMEK YEMEYE VE KONUŞMAYA BAŞLADI

İnanır'ın bu sabahtan itibaren yemek yemeye ve konuşmaya başladığı bildirildi. İnanır'ın vücudunu hareket ettirebildiği, yoğun bakımdaki durumuna göre yeniden özel odaya alınabileceği belirtiliyor. Oyuncunun sağlık durumunu merak eden hayranları ise İnanır'ın sağlığına kavuşup hastaneden taburcu olmasını bekliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading