Yandex Metrica

Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk imam nikahı mı kıydı? Arto'dan ortalığı karıştıracak iddia! 'Çocuğu olmadığı için...'

Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk imam nikahı mı kıydı? Arto'dan ortalığı karıştıracak iddia! 'Çocuğu olmadığı için...'

Kadir Doğulu'nun 'Aşkın Tarifi' dizisinde başrolü paylaştığı Serra Arıtürk ile aşk yaşadığı iddia edilmişti. Onur Akay, ikiliyle ilgili magazin gündemini sarsacak bir iddia ortaya attı. Söylemezsem Olmaz sunucularından Arto'dan da iddialara destek geldi.

Magazin

04.04.2024, 10:58

'Aşkın Tarifi' isimli dizide birlikte rol alan Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk'ün yasak aşk yaşadığı, Neslihan Atagül'ün aldatıldığı iddia edilmişti. Taraflar bu iddiaları kesin bir dille yalanlamıştı. Ancak iki oyuncuyla ilgili aşk dedikoduları bir kez daha alevlendi. Doğulu ile Arıtürk'ün ilişkisi olduğu söylentileri yeniden gündeme geldi.

'İMAM NİKAHI KIYDILAR' İDDİASI

'Felaket Tellalı' olarak bilinen Onur Akay, Neslihan Atagül ile 2016 yılında evlenen Kadir Doğulu'nun rol arkadaşı Serra Arıtürk ile imam nikahı kıydığını iddia etti. Akay, ünlü çifte çok yakın bir kaynaktan öğrendiğini, ikilinin dizi çekimleri sırasında imam nikahı kıydığını ve Urla'da bir evde buluştuklarını belirtti. Geçtiğimiz günlerde çıkan hamilelik haberlerindeki kişinin ise Neslihan Atagül değil Serra Arıtürk olduğunu öne sürdü.

Söylemezsem Olmaz sunucularından Arto ise bu dedikoduları kendisinin de duyduğunu söyledi. Arto, Neslihan Atagül'ün çocuğu olmaması nedeniyle Kadir Doğulu'nun Serra Arıtürk ile imam nikahıyla evlenmiş olabileceğini iddia etti.

"ALLAH YARDIMCISI OLSUN"

Geçtiğimiz akşam eşi Neslihan Atagül ile görüntülenen Kadir Doğulu ise Serra Arıtürk ile imam nikahı kıydığı iddiaları hakkında "O haberi çıkarana sorun. Allah yardımcısı olsun onun" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading