Yandex Metrica

Kadir Doğulu Neslihan Atagül'ü aldattı mı? Jet açıklama geldi

Kadir Doğulu Neslihan Atagül'ü aldattı mı? Jet açıklama geldi

Kadir Doğulu'nun Neslihan Atagül'ü Serra Arıtürk ile aldattığı iddası magazin gündeminde bomba etkisi yarattı. İddiaların ardından ünlü oyuncudan cevap niteliğinde bir paylaşım geldi.

Magazin

23.01.2024, 18:23

Aşkın Tarifi dizisinde birlikte başrolü paylaşan Serra Arıtürk ve Kadir Doğulu'nun yakın halleri dikkat çekmiş, ikilinin bir sosyal medya canlı yayını sırasında ki samimi tavırları tepki toplamıştı. Önceki gün ikiliyle ilgili magazin gündemini sarsacak bir iddia ortaya atıldı. Onur Akay, Kadir Doğulu'nun Neslihan Atagül'ü aldattığını, Doğulu'nun rol arkadaşı Serra Arıtürk ile birlikte olduğunu iddia etti.

Akay, Neslihan Atagül'ün Kadir Doğulu'ya boşanma davası açmaya hazırlandığını söyledi. Atagül'ün Dubai'de DIAFA ödül törenine yalnız gittiği ve mutsuz olduğu konuşulurken, Kadir Doğulu yaptığı paylaşımla iddiaları yalanladı.

"KEŞKE HERKES BENİM GİBİ GÖREBİLSE SENİ"

Oyuncu, yaptığı paylaşımda "Keşke herkes benim gibi görebilse seni, güzel gönlünü, hür vicdanını, geleceğe dair ümitlerini... O zaman bir değil, bütün ödülleri sana vermek isterlerdi.. Tebrik ederim yetenekli ve güzel sevdiğim. Daha nicelerine." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading