Yandex Metrica

Johnny Depp'in eski karısı Amber Heard asansörde başka bir kadınla öpüşüyor! Görüntüler ortaya çıktı

Ünlü aktör Johnny Depp'ten olaylı bir şekilde boşanan Amber Heard'ün Depp'le evliyken ünlü model Cara Delevingne ile ilişki yaşadığı ortaya çıktı.

Magazin

31.01.2024, 18:26

Aktör Johnny Depp ile olaylı bir şekilde boşanan Amber Heard'ün bir yalanı daha ifşa oldu. Eski karısıyla boşanma sürecindeyken mahkemede ilginç bir iddia ortaya atan Johnny Depp, Amber Heard'ün kendisini aldattığını, ünlü işadamı Elon Musk ve Cara Delevingne ile üçlü ilişki yaşadığını belirtmişti. 

Amber Heard bu iddiaları kesin bir dille reddetmiş ve Depp'in iddialarına ilişkin bir kanıt ortaya konulamamıştı. Popcorned Planet adlı portal, Johnny Depp'in eski karısının asansörde başka bir kadınla öpüştüğü anları gösteren kamera görüntülerini yayınladı. 

Sosyal medyada bir anda paylaşım rekorları kıran görüntülerde Amber Heard'ün manken Cara Delevingne ile öpüştüğü görülüyor. Elon Musk'a ait binanın asansöründeki güvenlik kamerasına yansıyan görüntüler Depp'in avukatlarınca dava dosyasına sunuldu. 

Ortaya çıkan görüntüler Johnny Depp'e boşanma sürecinde tazminat davası açan Amber Heard'ün Elon Musk ve Cara Delevingne ile üçlü ilişki yaşadığı iddiasını doğrular nitelikte. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading