Yandex Metrica

İzzet Yıldızhan ile Hande Yener arasındaki gerilim yükseliyor! 'Yüreğin yetiyorsa ismimi yaz'

İzzet Yıldızhan ile Hande Yener arasındaki gerilim yükseliyor! 'Yüreğin yetiyorsa ismimi yaz'

İzzet Yıldızhan'ın 'Külotla sahneye çıkmasınlar' sözleriyle yeni bir tartışmaya neden olmuştu. Hande Yener'in sert cevabının ardından Yıldızhan sessizliğini bozdu.

Magazin

23.01.2024, 18:37

Sanatçıların sahnede giydikleri kostümler konuşulmaya devam ediyor. İzzet Yıldızhan, geçtiğimiz günlerde konuyla ilgili açıklama yapmış, "Sahneye mayoyla, külotla çıkmasınlar bir zahmet" ifadelerini kullanmıştı.

Hande Yener ise "Ülkeye rezil olanlar ahkam kesiyor ya, bir de deneyip deneyip bir şey olamayanlar... En çok da bunlara gülüyorum. B12 kullanın, Google'a geçmiş sildirin" şeklinde sert yanıt vermişti.

Bugün 2. Sayfa programına konuk olan İzzet Yıldızhan, eleştirilere yanıt verdi.

"BENİM REKLAMA İHTİYACIM MI VAR?"

Şarkıcı, "Böyle bir konuşmanın hesabı yoktu.  Benim gündeme gelmek için buna ne ihtiyacım var? Yayın yapan arkadaşlarım bakın hem sunucu hem köşe yazarları... Bütününe konuşuyorum. Benimle ilgili yapmış olduğunu tüm söylemlerin cevabı olarak şunu söylüyorum, benim böyle gündeme ihtiyacım varmış ya. Benim reklama ihtiyacım mı var?" dedi.

"HİÇBİR SUÇ İŞLEMEDİM"

Yıldızhan, açıklamasının devamında şöyle konuştu:

"Beni belden aşağı vurmaya çalışıyorsunuz ya... Bunlar beni çok ilgilendirmiyor. 700 tane insanla ekmeğimi paylaşıyorum. Neden takdir etmiyorsunuz? Bana iftira attılar 2011 yılında yargılandım ama hiçbir suçtan ceza almadım, bu yargıyı istediğim gibi yönlendirebilir miyim? Beraat ettim. Hiçbir suç işlemedim."

"YÜREĞİ VARSA İSİM YAZSIN"

"Hande Yener'i çok eskiden beri tanırım. Hande'yi, Gülşen'i kastetmedim. Kimsenin ismini vermedim. Eğer ki Hande Yener benim için söylemişse yüreği varsa isim yazsın oraya! Tehdit olarak algılamasın."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading