Yandex Metrica

İzzet Yıldızhan'dan Bülent Ersoy çıkışı: Ben 4 hafta dayanabildim

İzzet Yıldızhan'dan Bülent Ersoy çıkışı: Ben 4 hafta dayanabildim

Bülent Ersoy ile Mustafa Keser arasındaki tartışmaya İzzet Yıldızhan da dahil oldu. Mustafa Keser'e destek veren Yıldızhan, "Ben Bülent Ersoy'a 4 hafta dayanabildim." dedi.

Magazin

23.01.2024, 18:04

Mustafa Keser'in ardından Bülent Ersoy'la ilgili bir açıklamada geçmiş yıllarda sanatçıyla program yapan ancak ani bir kararla ayrılan İzzet Yıldızhan'dan geldi. Zorlu AVM'de görüntülenen ve yakında bir programla ekrana döneceğini açıklayan Yıldızhan, Bülent Ersoy ve Mustafa Keser arasındaki gerilimle ilgili konuştu.

"BEN MUSTAFA ABİ'DEN DAHA SABIRLI ÇIKTIM"

Snob Magazin'in haberine göre, şarkıcı Bülent Ersoy'la yaptığı programın 4 hafta sonra yayından kalktığını hatırlatarak şöyle dedi:

"Ben Mustafa (Keser) abiden daha sabırlı çıktım. Ben 4 hafta dayanabilmiştim, kendisi 2 hafta dayanabildi. Bülent Ersoy'un artık böyle programlar yapmaması lazım. Bu tarz programlarda olmak yerine daha çok sağlığına dikkat etmesi lazım. Bu tarz sanatçılarımızın kendilerini koruması ve sağlıklarına dikkat etmeleri gerekir."

"BAZI SANATÇILARLA ÇALIŞMAK ZORDUR"

Böyle bir rahatsızlığı olması durumunda bu tarz işlerde yer almayacağını ifade eden Yıldızhan, "Tekrar o konulara girmek istemiyorum açıkcası ama ben o dönem Mustafa Keser'den daha sert açıklamalarda bulunmuştum. Bu süreçte de açıklamalarım halkta karşılık bulmuştu. Neticede halk tarafından kabul görmüş bazı sanatçılarla çalışmak zordur." diye konuştu.

"BÜLENT ERSOY SUÇLU"

Bülent Ersoy'un orkestrasının sahte PCR testi nedeniyle KKTC'de tutuklanmasına değinen sanatçı, "Arkadaşlara çok üzüldüm. Bülent Ersoy'a üzülmedim. Orkestra da çalışan kişiler günlük işe gidip gelen, ailesine bakan, çocuğu olan insanlar. Ben orada olsam Başbakan'a kadar çıkar gerekli girişimlerde bulunur, suçu olmayan o insanları orada bırakmazdım. Biz konsere gittiğimiz zaman PCR testini yapan benim menajerim. Orkestranın bundan haberi yok ki? Yani tüm sorumluluk bizde bu durumda. Baktığınız zaman burada suç Bülent Ersoy'da" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading