Yandex Metrica

İzzet Antebi ve Çağla Şıkel'in yasak aşk ifşasında flaş gelişme! Olayların perde arkasından skandal çıktı

İzzet Antebi ve Çağla Şıkel'in yasak aşk ifşasında flaş gelişme! Olayların perde arkasından skandal çıktı

İzzet Antebi'nin eski eşi Didem Sarı, eski eşinin Çağla Şıkel ile yasak aşk yaşadığını iddia etmiş, mesajlarını yayınlamıştı. Olayların perde arkası ortaya çıktı.

Magazin

24.04.2024, 16:01

İş insanı İzzet Antebi, şimdilerde oyuncu Tuvana Türkay ile aşk yaşıyor. İkilinin aşkı dolu dizgin devam ederken, Antebi'nin eski eşi Didem Sarı'dan ortalığı karıştıran bir hamle gelmişti. Didem Sarı, İzzet Antebi'nin kendisinden boşanmadan Çağla Şıkel ile aşk yaşamaya başladığını iddia etmiş, sosyal medya hesabından ikilinin mesajlarını ifşa etmişti.

İddiaların ardından açıklama yapan Antebi, Çağla Şıkel ile mesajlaşma tarihinin boşanma sonrası olduğuna dikkat çekmiş, hiçbir zaman ilişkilerinin olmadığını dile getirmişti.

Diğer yandan İzzet Antebi'nin İstinye'de bir restoran çıkışında darp edildiği ortaya çıkmış, saldırganın Didem Sarı'nın sevgilisi olduğunu öne süren Antebi şikayette bulunmuştu.

SEVGİLİSİ EVLİ ÇIKTI

Didem Sarı'nın sevgilisiyle ilgili bir skandal ortaya çıktı. Birsen Altuntaş'ın haberine göre Didem Sarı'nın sevgilisi cinayet suçundan cezaevinde yatmış olan Kayacan Akarsu. Akarsu'nun Devlet Tiyatrosu sanatçısı Kaya Akarsu'nun oğlu olduğu öğrenildi. 

Kayacan Akarsu ile ilgili çok konuşulacak bir detay daha ortaya çıktı. Akarsu'nun güzellik uzmanı Selen A. ile evli olduğu öğrenildi.

"AYAĞINDA ELEKTRONİK KELEPÇE VAR"

Akarsu'nun boşanma aşamasında olduğu Selen A., eşinin Didem Sarı ile aşk yaşadığını bugün arkadaşları sayesinde öğrendiğini açıkladı. Tv100'e konuşan Selen A. şu ifadeleri kullandı:

"2018 yılından beri evli olduğum ve boşanıp kurtulmaya çalıştığım adamın Didem Sarı’yla beraber olduğunu öğrenince şoke oldum. Didem Sarı, Çağla Şıkel’in eski eşiyle mesajlarını ifşa etmiş ama kendisi de şu an benim hâlâ resmi olarak evli olduğum adamla beraber… Kendisine beni bu büyük yükten ve beladan kurtardığı için teşekkür eden bir de mesaj attım ama bu adam çok tehlikeli…

Cinayetten cezaevinde yattı, bir sürü zararlı alışkanlıkları var. Benim bütün mal varlığımı sıfırladı. Ayağında bana uyguladığı şiddetten dolayı elektronik kelepçe var. Bu adamın gerçek yüzünü herkes bilsin diye bu açıklamayı yaptım."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading