Yandex Metrica

Sitede Ara

Işıl Reçber Özcan Deniz'e seslendi: Kimse kimseyi zorla evlendirmiyor

Işıl Reçber Özcan Deniz'e seslendi: Kimse kimseyi zorla evlendirmiyor

Özcan Deniz'in 'Kadınların çoğu para koparmak için boşanyor' sözleri tepki çekti. Işıl Reçber, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Özcan Deniz'e tepki gösterdi.

Magazin

24.03.2024, 23:54

Özcan Deniz, Feyza Aktan ile ortaya çıkan kavga görüntüleri hakkında sessizliğini bozmuş, Show TV'de yayınlanan 'Bu Sabah' programına açıklamalarda bulunmuştu. Nafaka konusunda konuşan 49 yaşındaki şarkıcı, "Kadınların çoğu para koparmak için boşanıyor. Olan çocuklara oluyor. Çünkü kadınların çoğu boşansa dahi ömür boyu çalışmadan kafası rahat geçinmenin yolunu açıyor." ifadelerini kullanmıştı.

Deniz'in bu açıklamaları büyük tepki topladı. Eski milli kaleci Rüştü Reçber'in eşi Işıl Reçber, sosyal medya hesabından ünlü şarkıcıya uyarıda bulundu.

"KİMSE KİMSEYİ ZORLA EVLENDİRMİYOR"

Işıl Reçber, paylaşımında şu ifadeleri kullandı: 

"Ne olursa olsun önce bir evlilik! Sonra çocuk var. Kimse kimseyi zorla evlendirmiyor. Seni evlilik dışı çocukla, kandırarak boşatarak vs. nikaha mecbur etmemiş. Hadi hata yaptın ama çocuk olmuş en yumuşak geçişle bitir, kadını bitirme..Karınmış zamanında, ömür boyu da o çocuğun annesi olmaya devam edecek. Nasıl biri olursa olsun bunu değiştiremezsin, anne. Çocuğun annesinden nefret etmesi en büyük boşluk ve kabusudur uzun hayat yolunda. 

"DAHA FAZLASINA GEREK YOK"

Beyefendiden ricam kusursuz şöhret yolunda çocuğun psikolojisini düşünüyorsa yeter. Daha fazlasına gerek yok. Tüm haklı çıkma çabası ile yaptıkları su, elektrik, altyapı olarak evladıyla kendisine dönecek bir gün. O zaman 'keşke'ler için çok geç olur. Sevgiyle."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading