Yandex Metrica

İrem Derici'ye ihtarname göndermişti... Selami Şahin'den açıklama geldi, krizin perde arkasını anlattı

İrem Derici'ye ihtarname göndermişti... Selami Şahin'den açıklama geldi, krizin perde arkasını anlattı

Selami Şahin, oğlu Lider Şahin'in sevgilisi İrem Derici'nin bir programda şarkısını okuduğunu görünce ihtarname gönderdi. Şahin'in İrem Derici ile problem yaşadığı iddia edilirken, sanatçıdan konuyla ilgili açıklama geldi.

Magazin

23.01.2024, 18:56

Selami Şahin, önceki gün Etiler'de objektiflere yansıdı. Sanatçı, oğlu Lider Şahin'in eski sevgilisi İrem Derici'nin Kanal D'de yayınlanan "Şarkılar Bizi Söyler" programında"Oh Olsun" şarkısını okuması üzerine ihtarname göndermişti.

Şahin, konuyla ilgili açıklamasında, "İrem Hanım’a karşı değilim, sorunum da yok. Kim olursa olsun, benimle bir mutabakat imzalamadan hiçbir şarkımı, hiçbir yerde okuyamaz." ifadelerini kullandı.

"KİMSEYLE BİR SORUNUM YOK"

"Ailenizin İrem Derici ile yaşadığı sorunlar için mi ihtarname çektiniz?" sorusu üzerine Selami Şahin, "Benim kimseyle yaşadığım bir sorun yok. O konuyu çocuklarıma sorun." dedi.

İrem Derici ve Lider Şahin, 1 yıl aşk yaşamış, anne Didem Şahin'in ilişkiyi onaylamadığı öne sürülmüştü. Anne Şahin, "Horozumu saldım çayıra tavuğu olan düşünsün" diyerek tepki göstermişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading