Yandex Metrica

İmge'den sosyal medyayı sallayan cesur paylaşım! Ebrar Karakurt kayıtsız kalamadı 'Öldürdün'

İmge'den sosyal medyayı sallayan cesur paylaşım! Ebrar Karakurt kayıtsız kalamadı 'Öldürdün'

Kadın voleybolcu Ebrar Karakurt, bir süredir İmge ile aşk yaşıyor. Karakurt, sevgilisinin derin göğüs dekolteli paylaşımına sessiz kalamadı.

Magazin

16.02.2024, 15:17

Kariyerine İtalya'da devam etme kararı alan voleybolcu Ebrar Karakurt, özel hayatıyla magazin gündeminde sıkça kendisine yer buluyor. İmge isimli genç bir kadınla uzun süredir aşk yaşayan Karakurt, sevgilisinin derin dekolteli cesur pozuna kayıtsız kalamadı.

"NABZIMI YOKLAMA"

İmge, son olarak Instagram hesabında kırmızı derin dekolteli bir kıyafetle verdiği pozu takipçileriyle paylaştı. Genç kadının iddialı paylaşımına ilk yorum sevgilisinden geldi. Karakurt, sevgilisinin paylaşımına "Öldürdün artık nabzımı yoklama" şeklinde yorum yaptı.

İTALYA LİGİ'NE TRANSFER OLDU

12 yaşından beri voleybol oynayan Karakurt, Türkiye Milli Kadın Voleybol Takımı'ndaki performansıyla beğeni toplamıştı. Başarılı voleybolcu, İtalya Kadınlar Voleybol Ligi takımlarından Igor Gorgonzola Novara'ya transfer oldu.

İmge ve Ebrar Karakurt, ilişkilerini göz önünde yaşamayı tercih ediyor ve birlikte çekilen fotoğraflarını sık sık sosyal medyadan paylaşıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading