Yandex Metrica

İlber Ortaylı, Zafer Algöz, Haldun Dormen... Ünlü isimlere kapıcı şoku! Paraları alıp ortadan kayboldu

İlber Ortaylı, Zafer Algöz, Haldun Dormen... Ünlü isimlere kapıcı şoku! Paraları alıp ortadan kayboldu

Birçok ünlü ismin yaşadığı Nişantaşı'ndaki tarihi apartman, skandal bir olayla sarsıldı. Binada yaşayanlardan para toplayan apartman görevlisi kayıplara karıştı.

Magazin

10.03.2024, 00:24

Haldun Dormen, Bennu Gerede, Zafer Algöz, İlber Ortaylı gibi ünlü isimlerin yaşadığı, Nişantaşı'nda bulunan tarihi bina akıllara durgunluk veren bir olaya sahne oldu. 

Hürriyet'ten Sinem Vural'ın haberine göre; Nişantaşı Hüsrev Gerede Caddesi'nde bulunan tarihi binada çalışan apartman görevlisi, kendisine yakın gördüğü isimlerden ihtiyacı olduğunu söyleyerek 5'er bin lira aldı. Daha sonra eşi ve çocuğunu bırakarak ortadan kayboldu.

NE KADAR PARA TOPLADIĞI BİLİNMİYOR

Para veren daire sahipleri dolandırılıp dolandırılmadığını anlamaya çalışırken, görevlinin ne kadar para alarak kayıplara karıştığı bilinmiyor. Fakat borcu olduğunu söyleyerek bazı kişilerden 5 bin lira aldığını, bazı evli çiftlerden ise iki kez para topladığı öğrenildi.

Apartman görevlisinin ortaya çıkmasını bekleyen yönetim henüz şikayette bulunmadı. Ailesinin de ulaşamadığı görevlinin iş akdi ilk toplantıda feshedilecek.

BİRÇOK ÜNLÜ İSİM YAŞIYOR

1920'li yıllarda inşa edilen tarihi yapı, Bennu Gerede, İlber Ortaylı, Zafer Algöz, Haldun Dormen gibi isimlere ev sahipliği yapıyor.

"BİR APARTMAN GÖREVLİSİ KAFALAMIŞ"

Ahmet Hakan, bugünkü köşe yazısında dolandırıcılık hikayesine yer verdi. Hakan, şu ifadeleri kullandı:

"Haldun Dormen, Zafer Algöz, Bennu Gerede... Benim eski komşularım. Aynı apartmanda değildik ama ben hemen yan apartmanda oturuyordum. Bu apartman ve bu isimlerle ilgili bir dolandırılma olayı, bugün Hürriyet'te okuyacağınız haberde yer alıyor. Bir apartman görevlisi, bu isimleri inceden kafalamış. Çok saf bir tarafım olduğunu aklıma getirip... "Bu isimlerden biri olup Hürriyet'e ben de haber olabilirdim" diye ürperdim vallahi."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading