Yandex Metrica

İkinci kez boşanma kararı almışlardı... Burcu Kıratlı'dan Sinan Akçıl'a barışma sinyali

İkinci kez boşanma kararı almışlardı... Burcu Kıratlı'dan Sinan Akçıl'a barışma sinyali

Geçtiğimiz yıl şubat ayında ikinci kez evlenen Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı boşanma kararı almıştı. Tiyatro oyunuyla sahnelere geri dönen oyuncu, muhabirlerle sohbet etti. Kıratlı, Sinan Akçıl ile barışıp barışmayacağı sorusuna verdiği yanıtla şaşırttı.

Magazin

23.01.2024, 18:48

Burcu Kıratlı, yedi yıl aranın ardından 'Her Aşk Biraz Komiktir' isimli tiyatro oyunuyla sahnelere geri döndü. Önceki gece İstanbul'da bir AVM'de gösterilen oyunu yaklaşık 560 kişi izledi.

"OYNADIĞIN OYUN KADERİNDİR"

Sahne sonrası basın mensuplarıyla sohbet eden oyuncu, "Tiyatro ile geri dönmek çok mutluluk verici. Seyirciden anında reaksiyon almak muhteşem bir şey" dedi.Oyundaki rolü hakkında konuşan Kıratlı, "Birbirini çok seven ama sürekli fikir ayrılıklarına düşen, çevredekilerin gazıyla boşanma sürecine giden ve tatlı kavgalar bir yaşayan çifti anlatıyor. Ben de geçen provalarda oyuncu arkadaşlarımdan birine 'Oynadığın oyun kaderindir. Ben de onu yaşıyorum' diyerek bunun şakasını yaptım" şeklinde konuştu.

YENİDEN BARIŞACAKLAR MI?

Boşanma süreci hakkında da konuşan güzel oyuncu, "Birbirimize bir düşmanlığımız ya da yaşattığımız kötü bir şey yok. Ama aşk bittiği zaman dost kalamıyorsun" dedi. Muhabirlerin "Sevgililer Günü'nde Sinan Akçıl'dan bir hamle gelse barışır mısınız?" sorusuna Kıratlı, "Bilmiyorum" diyerek eşine barışma sinyali gönderdi. Sinan Akçıl ise oyunu izlemeye gelmedi ancak kulise çiçek göndererek oyuncuyu tebrik etti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading