Yandex Metrica

İhaneti affetmişti... İrem Derici'den Cem Belevi açıklaması: 10 yıldır hiç yapmadığım bir şeyi yapacağım

İhaneti affetmişti... İrem Derici'den Cem Belevi açıklaması: 10 yıldır hiç yapmadığım bir şeyi yapacağım

'Yılın Marka Güzellik Ödülleri' ödül törenine katılan İrem Derici, etkinlik öncesi basın mensuplarıyla sohbet etti. Beyaz kıyafetiyle göz dolduran şarkıcı, Cem Belevi ile ilgili sorulara kaçamak yanıt verdi.

Magazin

23.01.2024, 18:41

"Yılın Marka Güzellik Ödülleri" önceki akşam Sheraton İstanbul City Center'da düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Özlem Yıldız ve Murat Parasayar'ın sunuculuğunu üstlendiği geceye birçok ünlü isim katıldı.Gecede İrem Derici ve Genco Ecer, "Konu O Olunca" şarkısıyla 'En İyi Düet' ödülünün sahibi oldu. 

"BU KONUYLA İLGİLİ KONUŞMAYACAĞIM"

Derici, Cem Belevi ile barıştıkları, ayrı kaldıkları günler için 96 gün için 96 gül aldığı sorusuna şöyle yanıt verdi:

"10 yıldır hiç yapmadığım bir şey yapacağım. Bu konuyla ilgili konuşmayacağım. Evet, ilk defa oluyor. Bugün sahnede beyaz melek gibi süzüleceğim." Sahneye çıkarken "Gelin olmuş geliyorum" dedikten sonra Derici, "Ay yok ayol ne gerek var" diyerek geri adım attı.

"ÇOK FENA ALDATILDIM" DEMİŞTİ

İrem Derici, İbo Show Yılbaşı Özel programına konuk olmuş, programda "Çok fena aldatıldım. Yakalamadım, yakalattılar, zeki bir kadınım, anladım. 3-4 ay oluyor. O kadar güzel rol yapıyorum, o kadar yeni hayatıma adapte oluyorum ki, düğüne bile gelemedim. Bir ağlama krizi, bütün makyajım aktı, dedim otur evinde. Allah cezalarını verecek." diyerek ihanete uğradığını itiraf etmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading