Yandex Metrica

İbrahim Tatlıses'ten kızı Dilan Çıtak'a söz! 'En çok sevdiğim kızım' deyip açıkladı

İbrahim Tatlıses'ten kızı Dilan Çıtak'a söz! 'En çok sevdiğim kızım' deyip açıkladı

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, Sevgililer Günü'nde sahneye çıktı. "Sevgilinize sıkı sıkı sarılın" diyen Ortaç'ın ardından İbrahim Tatlıses sahne aldı. Tatlıses, kızı Dilan Çıtak Tatlıses ve nişanlısı Levent Dörter hakkında konuştu.

Magazin

23.01.2024, 18:49

Özel hayatı ve açıklamalarıyla sık sık gündeme gelen ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde İstanbul'da bir mekanda konser verdi. Ortaç, sevenlerine eğlenceli bir gece yaşattı.

"SEVDİĞİNİZE SIKI SIKI SARILIN"

Şarkıcı, "Benim şuan yanımda sevgilim yok... Lütfen rica ediyorum, yanınızda bulunan sevgilinize, eşinize sıkı sıkı sarılın. Ben bu geceyi yanımda sevgilim olmadan kapatıyorum. Sizlere saygı duyuyorum, iyi eğlenceler." diye konuştu.

Ortaç'ın ardından sahneye İmparator lakaplı İbrahim Tatlıses çıktı. Tatlıses, kendisini dinlemeye gelenlerin kulaklarının pasını sildi. Sanatçıyı dinlemeye gelenler arasında kızı Dilan Çıtak ve nişanlısı Levent Dörter de yer aldı.

"SÖZ VERİYORUM BEN EVLENDİRECEĞİM"

Kızını sahneye davet eden türkücü,  "Bu benim en çok sevdiğim kızım. Bugün buraya nişanlısı Levent'i alıp gelmiş, beni çok memnun etti. Benim de sözüm söz, onları ben evlendireceğim. Dilan aynı benim annem, onun da saçları böyle kıvır kıvırdı. Anneme çekmiş" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading