Yandex Metrica

İbrahim Tatlıses kimdir, kaç yaşında ve kiminle evli?

İbrahim Tatlıses kimdir, kaç yaşında ve kiminle evli?

İmparator lakabı ile tanınan ünlü türkücü İbrahim Tatlıses kimdir? İbrahim Tatlıses kiminle evli? İbrahim Tatlıses hakkında merak edilen tüm detaylar haberimizde sizler için derlendi.

Magazin

03.04.2024, 00:00

1952 yılında Şanlıurfa’da hayata gözlerini açan ünlü türkücü İbrahim Tatlıses’in annesi Kürt, babası ise Arap kökenlidir. Asıl soyadı “Tatlı” olan ünlü isim sahnelere uyması için soyadını “Tatlıses” olarak değiştirdi.

15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk kez paylaşım yaptı: Artık... 15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk... Haberi Görüntüle

İBRAHİM TATLISES’İN ÇOCUKLUĞU VE KEŞFEDİLİŞ ANI

Aslında hepimizin İmparator olarak bildiği İbrahim Tatlıses çok zor bir çocukluk geçirmiş. Maddi durumu oldukça kötü olan ünlü türkücü, geçimini inşaatlarda çalışarak sağlamış. Ailesinin 7 çocuklu olması ve her çocuğa yeterince yetişememesi, Tatlıses’in küçük yaşta çalışmaya başlamasına neden olmuş. İbrahim Tatlıses doğduğu sırada babası hapishanedeymiş. Ünlü türkücü, babasının hapiste olması nedeniyle hiçbir zaman okula gidememiştir. Okula gitmemesinin nedeni sorulduğunda ise “Şanlıurfa’da Oxford vardı da biz mi gitmedik” gibi şakayla karışık bir yanıt vermiştir. İbrahim Tatlıses, inşaatta çalıştığı sırada Adanalı bir sinemacıya türkü söylerken yakalanmış ve o kişi tarafından keşfedilmiştir. Önce Adana’ya gitmiş sonrasında Ankara pavyonlarında ve gazinolarında sahne almaya başlamıştır. en büyük çıkışını ise Ankara pavyonunda “Ayağında Kundura” türküsünü söyleyerek yapmıştır. Daha sonrasında Ankara Radyosu’na çıkarak büyük yerlerde sahne almaya başlamıştır.

'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! 'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! Haberi Görüntüle

İBRAHİM TATLISES’İN MÜZİK KARİYERİ

Çıkardığı “Kara Kız” ve “Beni Yakma Gel Sevdiğim” adlı 45’lik parçaları ile müzik dünyasına bomba bir giriş yapan Tatlıses, müzik dünyasını resmen sallamıştır. Dışardan bitirdiği ilkokul diplomasını alır almaz, sinema sektörüne de giriş yapan ünlü türkücü, “Ayağında Kundura-Ceylan” filminde Perihan Savaş ile birlikte oynamıştır.

Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile birlikte yeni fotoğraflar paylaştı Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile... Haberi Görüntüle

İBRAHİM TATLISES NASIL VURULDU?

14 Mart 2011 gecesi kendi programı olan İbo Show’un çekiminden çıkan İbrahim Tatlıses, Maslak’ta uzun namlulu silah ile açılan ateş sonrası kafasından yaralandı. Hemen hastaneye kaldırılan ünlü türkücü 6 saat boyunca ameliyatta kaldı ve sonrasında yoğun bakıma alındı. Doktorlar ameliyat sonra ünlü türkücünün durumunun kritikliğini koruduğunu söylediler. Saldırı sırasında İbrahim Tatlıses’in asistanlığını yapan Damla Buket Çakıcı’da yaralanmıştı. Silahlı saldırının soruşturmasında Gri Fiat Linea markalı arabadan, Abdullah Uçmak’ın bir numaralı zanlı olduğu tespit edilmiş ve yakalanmıştır. 2 hafta boyunca yoğun bakımda kalan Tatlıses, hayati tehlikesi ortadan kalkınca normal odaya geçmiştir. Uzun süre Almanya’da tedavi gören İbrahim Tatlıses, şimdiler de ekranlara geri dönmüş ve sevenleri ile birlikte programına devam etmektedir.

Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile birlikte yeni fotoğraflar paylaştı Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile... Haberi Görüntüle

İBRAHİM TATLISES KİMLERLE EVLENDİ?

İbrahim Tatlıses’in ilk evliliği Adalet Durak ile olmuştur. Bu evlilikten 3 çocuk sahibi olan ünlü türkücü sonrasında birlikte rol aldığı Perihan Savaş ile birlikte olmaya başladı. Bu evliliğinden de Melek Zübeyde isminde bir kızı oldu. Perihan Savaş, İbrahim Tatlıses’in kendisini darp ettiğine dair suç duyurusunda bulunup, tutuklanmasını talep etmişti. Tatlıses, 27 Eylül 2011 tarihinde Ayşegül Yıldız ile hastanede dünya evine girmiş ve Elif Ada isminde bir kız çocuğu sahibi olmuştu. 2013 yılında bu evliliğe de son veren İbrahim Tatlıses, 3 Mayıs 2021 tarihinde asistanı olduğunu belirttiği Gülçin Karakaya ile evlendiği iddialarına resmi bir nikah olmadığını bir gönül evliliği olduğu yanıtını verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading