Yandex Metrica

İbrahim Tatlıses hapis cezasına çarptırıldı

İbrahim Tatlıses hapis cezasına çarptırıldı

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, Fulya Akbay Toprak'ı tehdit ettiği iddiasıyla yargılandığı davada 2 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı.

Magazin

23.01.2024, 18:00

İbrahim Tatlıses'in Tatlıses TV'de genel müdür olarak görev yapan Fulya Akbay Toprak'ı tehdit ve hakaret ettiği iddiasıyla 4 yıla kadar hapis istemiyle yargılandığı dava sonuçlandı. 

Fulya Akbay Toprak, patronu İbrahim Tatlıses hakkında kendisini tehdit ve hakaret ettiği iddiasıyla savcılığa şikayette bulundu. Dilekçede Toprak'ın aynı zamanda Tatlıses'e danışmanlık yaptığı da belirtildi. Avukat Şeyda Yıldırım, "İbrahim Tatlıses, cep telefonundan müvekkilime hakaret içerikli mesajlar göndermiştir. Cezalandırılmasını istiyoruz" dedi.

İBRAHİM TATLISES SUÇLAMAYI REDDETTİ

Soruşturmada ifade veren İbrahim Tatlıses ise şirket işlerini çalışanlar ve Fulya Toprak'a emanet ettiğini belirterek "Şirkette usulsüzlükler yaşandığını öğrendim.İşlerine son verdim. Söz konusu mesajlar bana ait değildir." diye konuştu.

3 hafta önce sonuçlanan davada mahkeme İbrahim Tatlıses'e "hakaret" suçundan 740 lira adli para cezası, tehdit suçu nedeniyle ise 2 ay 15 gün hapis cezasına  hükmetti. Mahkeme, hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading