Yandex Metrica

İbrahim Tatlıses-Ahmet Tatlıses krizinde flaş gelişme! Vasi atanmasını istemişti, mahkemeden karar çıktı

İbrahim Tatlıses-Ahmet Tatlıses krizinde flaş gelişme! Vasi atanmasını istemişti, mahkemeden karar çıktı

İmparator lakaplı İbrahim Tatlıses ve büyük oğlu Ahmet Tatlıses arasında sular durulmuyor. Tatlıses, ünlü sanatçıya vasi atanması için mahkemeye başvurmuştu. Mahkemeden şoke eden bir karar çıktı.

Magazin

23.01.2024, 19:30

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses ve oğlu Ahmet Tatlıses'in tartışması magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Babalar günü tartışmasının ardından türkücü, katıldığı bir canlı yayında oğlu ve eski eşiyle ilgili olay yaratan sözler söylemişti. Tatlıses, 'Ben vurulunca şirketin kasasını boşalttı', 'bana büyü yaptılar', 'ihanet ettiler' gibi suçlamalarda bulunmuştu. 

MAHKEMEYE BAŞVURUP VASİ ATANMASINI İSTEDİ

İmparator lakaplı sanatçının iddiaları sonrası açıklama yapan Ahmet Tatlıses, 'Babamın akıl sağlığı ile ilgili şüphelerim var' demişti. Daha sonra ise babasının aileden olmayan art niyetli kişiler tarafından ciddi bir biçimde yanlış ve düşmanca yönlendirildiğini ve doğru olanı tahlil edemediğini  iddia ederek mahkemeye başvurmuş, vasi atanmasını talep etmişti.

TAŞINMAZLARINA ŞERH KONULACAK

Baba-oğul arasındaki davada flaş gelişme yaşandı. Mahkeme, İbrahim Tatlıses'in taşınmaz varlıklarına şerh konulmasına karar verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading