Yandex Metrica

İbrahim Erkal belgeselinin galasında anne Hatice Erkal'a büyük ayıp

İbrahim Erkal belgeselinin galasında anne Hatice Erkal'a büyük ayıp

2017 yılında hayatını kaybeden İbrahim Erkal'ın hayatı belgesele aktarıldı. Ancak belgesel galasına ünlü sanatçının annesi Hatice Erkal'a yapılan saygısızlık damga vurdu.

Magazin

23.01.2024, 18:09

Usta sanatçı İbrahim Erkal, 2017 yılında talihsiz bir kaza sonucu hayata veda etmişti. Ünlü sanatçının hayatı, Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından belgesele taşındı. "Ömrüm Bitmeyen Şarkı" isimli belgeselin galasında Erkal'ın annesi de yer aldı. Belgesel sırasında duygusal anlar yaşandı.

Erzurum Zirve2000'in haberine göre galada Erkal'ın acılı annesi Hatice Erkal'a büyük saygısızlık yapıldı. Anne Erkal'ın protokolde ikinci sıraya oturtulması tepkilere neden oldu. Belgeseli izlemeye gelenler de durumla ilgili tepkilerini dile getirdi.

"SANATÇININ EMANETİNE SAYGISIZLIK AFFEDİLEMEZ"

Bir vatandaş protokolde oturanlara tepki göstererek, "Kendilerini ne sanıyorlar. Bir sanatçının bize bıraktığı ve en büyük emaneti olan annesine yapılan saygısızlık affedilemez. O bir anne. O bizim emanetimiz. Nasıl olur da bir anneyi arka sıralara atarak bu töreni yaptılar. Nasıl rahat rahat o koltuklarda oturdular. Bir sanatçının hayatının anlatıldığı törende annesine değer verilmiyor. İbrahim Erkal bu durumu görseydi kahrından ölürdü. İbrahim Erkal asıl şimdi öldü" dedi.

"İBRAHİM ÇOK İYİ BİR OĞULDU"

Belgeseli izleyen anne Hatice Erkal ise "İbrahim çok iyi bir oğuldu. Evine de, kardeşlerine de, anne-babasına da çok iyi davranırdı. Erzurum'a ve Narman'a çok fedakarlıklar yaptı. İnşallah Erzurumlular da bir ömür onun değerini bilirler. Ben ondan çok razıydım." diye konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading