Yandex Metrica

İbo Show yayından kaldırıldı mı? İbrahim Tatlıses peş peşe şoku yaşadı! Nedeni bakın ne çıktı

İbo Show yayından kaldırıldı mı? İbrahim Tatlıses peş peşe şoku yaşadı! Nedeni bakın ne çıktı

Son günlerde oğlu ve eski eşiyle mahkemelik olduğu haberleri ile gündemden düşmeyen İbrahim Tatlıses bir şok daha yaşadı. İbo Show programının yeni sezonda olmayacağı iddia edildi. Yayından kaldırılma nedeni ise hayrete düşürdü.

Magazin

24.03.2024, 23:04

Son dönemlerde ailesiyle yaşadığı sorunlarla gündemden düşmeyen İbrahim Tatlıses, uzun süre sonra İbo Show programıyla geri dönmüştü. Star TV'de ekrana gelen program geçtiğimiz aylarda sezon finali yapmıştı. Programın yeni sezonunun Eylül ayında Star TV'de olması bekleniyordu ancak şoke eden bir iddia ortaya atıldı.

İbrahim Tatlıses'in eski eşi Adalet Sara'ya "Kara peçeli", "büyücü" gibi hakaret etmesi nedeniyle Star TV, İbo Show'un yayından kaldırılmasına karar verdi. Ekibin program için yeni kanal arayışına girdiği öne sürüldü.

ESKİ EŞİNE HAKARET ETTİ, PROGRAM YAYINDAN KALDIRILDI

Onur Akay, yazısında şu ifadelere yer verdi:

"Star TV ekranlarında yayınlanan İbrahim Tatlıses’in İbo Show isimli programı sezon finali yapmış ve yeniden Eylül ayında Star TV ekranlarında seyirci ile buluşacaktı. Ancak Star TV yönetimi, İbrahim Tatlıses’in eski eşi Adalet Sara’ya 'karayılan 've 'büyücü' diyerek hakaret etmesi nedeniyle, İbo Show’la yollarını ayırdı. Tatlıses’in her kesimden tepki alması 9 yıl sonra başlayan programının da sonu oldu. Tatlıses ve ekibi ise şimdilerde yeni kanal arayışına girdi."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading