Yandex Metrica

Hazal Kaya’dan Esra Erol’a sert eleştiri… Şov yapıyorsun!

Hazal Kaya’dan Esra Erol’a sert eleştiri… Şov yapıyorsun!

Hazal Kaya, sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Ünlü oyuncu Esra Erol’u sert bir şekilde eleştirdi.

Magazin

23.01.2024, 18:44

Ünlü oyuncu Hazal Kaya, canlı yayında bir kızı azarlayan Esra Erol'a sosyal medyadan sert tepki gösterdi. Kaya'nın sert mesajı sosyal medyada gündem oldu. Hazal Kaya, Esra Erol'e çok sert tepki gösterdi. Esra Erol'a konuk olan E. Y. sosyal medyaya damga vurmuştu, 40 yaşındaki evli adama kaçan 18 yaşındaki kızla konuşan Esra Erol gözyaşlarına boğuldu. "Bu nedir ya 18 yaşındasın kızım sen, bu mu geleceğin, bu mu kendine layık gördüğün hayat, o çatı katını mı kendine layık görüyorsun" diyerek sitem etti. Erol'un canlı yayında yüzünü göstermek istemeyen 18 yaşındaki kızı azarlaması tepki çekti.

Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video paylaştı Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video... Haberi Görüntüle

“SEN KİMSİN?”

Hazal Kaya'da Erol'un kızı azarlamasına Twitter'dan tepki gösterdi. Kaya, "Kameraların önünde suratına suratına bağırarak o küçücük kıza söylediklerinin, öldürülen, şiddete uğrayan kadınlara 'Orada ne işi varmış?' demekten ne farkı var? Sen kimsin de yayına çıkmak istemeyen, belli ki ağır travma yaşayan bir kadın üzerinden şov yapıyorsun?" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading