Yandex Metrica

Hande Erçel yeğeni Mavi hakkında sessizliğini bozdu! Kanser tedavisi görüyordu

Hande Erçel yeğeni Mavi hakkında sessizliğini bozdu! Kanser tedavisi görüyordu

Hande Erçel'in 2,5 yaşındaki yeğeni Aylin Mavi Yıldırım'ın kanser tedavisi görmeye başladığı ortaya çıkmıştı. Gamze Erçel çıkan haberlerin ardından konu hakkında açıklamada bulunmuştu. Hande Erçel'den ise ilk kez açıklama geldi.

Magazin

23.01.2024, 19:54

Oyuncu Hande Erçel'in sosyal medyada fenomen olan ablası Gamze Erçel, 2019 yılında Caner Yıldırım ile dünyaevine girmişti. Sosyal medyada geniş bir hayran kitlesi olan çift, Aylin Mavi ismini verdikleri kızlarını kucaklarına almıştı.

Ancak geçtiğimiz günlerde Mavi'nin sağlık durumuna ilişkin üzücü bir gelişme ortaya çıktı. 2,5 yaşındaki Mavi'nin kansere yakalandığı ve tedavi gördüğü öne sürüldü. 

Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile birlikte yeni fotoğraflar paylaştı Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile... Haberi Görüntüle

"ŞOKU ATLATTIK VE KABUL ETTİK"

Çıkan haberlerin ardından açıklama yapan Gamze Erçel, kızı Mavi'nin sağlık durumu hakkında yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Bizi merak edenler; bizler iyiyiz ve iyi olmaya çalışıyoruz... İki hafta önce kızımız Mavi'yle ilgili bir tedavi sürecine başladık. Biz şokumuzu atlattık ve bunu kabullenip süreci en iyi geçirmek için elimizden geleni yapıyoruz... Mavi de gayet iyi."

'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! 'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! Haberi Görüntüle

"HER ŞEY GÜZEL GİDİYOR"

Bir mekan çıkışı görüntülenen Hande Erçel, yeğeni Aylin Mavi'nin sağlık durumu hakkında sessizliğini bozdu. Acelesi olduğunu söyleyen oyuncu, muhabirlerin Mavi'nin tedavi süreci hakkında sorduğu soruya şöyle yanıt verdi:

"Her şey güzel gidiyor, inşallah daha da güzel gidecek. O yüzden teşekkür ederim. Doğru zaman değil, inan başka zaman söz"

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading