Yandex Metrica

Hamdi Alkan ve Selen Görgüzel yollarını ayırıyor mu? 'Alişan ve Buse Varol gibi bir durum söz konusu'

Hamdi Alkan ve Selen Görgüzel yollarını ayırıyor mu? 'Alişan ve Buse Varol gibi bir durum söz konusu'

Hamdi Alkan ve Selen Görgüzel'in evliliklerinde kriz yaşadığı konuşuluyor. TV8'de ekrana gelen 2. Sayfa programında boşanma haberleri hakkında dikkat çeken değerlendirmelerde bulunuldu.

Magazin

23.01.2024, 18:49

2014 yılında Roma'da nikah masasına oturan Hamdi Alkan ve Selen Görgüzel'in evliliklerinde kara bulutlar dolaştığı iddia ediliyor. Bir süredir yan yana görüntülenmeyen ikilinin boşanacakları öne sürülmüştü. Geçtiğimiz günlerde Etiler'de görüntülenen Hamdi Alkan, imalı açıklamalarda bulunmuştu. 

Ünlü yönetmen, basın mensuplarının ayrılık iddialarını sorması üzerine "nnem yoğun bakımda. Şu an başka bir boyuttayım. Her an haber gelebilir. Zaten bir anam kaldı. Bu akşam Selen Hanım'ın doğum günü, ona sorun" diye konuşmuştu.

"HAMDİ ÇANTACIM GİBİ DOLAŞAMAZ"

Doğum gününe eşinin gelip gelmeyeceği sorulan Selen Görgüzel ise "Hamdi çantacım ya da menajerim değil. Her sahnemde sürekli yanımda dolaşamaz" şeklinde açıklama yapmıştı.

"NEREDEN NEREYE GELİYORUZ"

2. Sayfa sunucuları ise konuyla ilgili dikkat çeken konuşmalar yaptı. Müge ve Gülşen, "Alişan ve Buse Varol gibi bir durum söz konusu. Bir tarafta hastalık, ölüm döşeğinde anne, 'Her an haber gelebilir' diyor. Onu kaybetme korkusu ve gözyaşı. Diğer tarafta 'Hayat benim için devam ediyor. Sahneye çıkarım' deniyor. Ama doğum günü kutlarım noktasında bir duracağız. Karşı tarafın hayatında hüzünlü bir şey var, senin vur patlasın çal oynasın bir şeyler yapman ne kadar doğru? Eskiden bir apartmanda acı haber varsa TV açmazlardı. Nereden nereye geliyoruz!" yorumunda bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading