Yandex Metrica

DOLAR

32.46

%-0 expand_less

EURO

34.84

%-0.3 expand_more

ALTIN

2449.60

%0.6 expand_less

BIST

9915.54

%2.05 expand_less

BTC ($)

64012.78

%-1.2 expand_more

Haluk Levent'e dolandırıcılık şoku! AHBAP'ı hackleyip para istediler! 'Ahlak ve vicdan yoksunu'

Haluk Levent'e dolandırıcılık şoku! AHBAP'ı hackleyip para istediler! 'Ahlak ve vicdan yoksunu'

Şarkıcı Haluk Levent, başkanı ve kurucusu olduğu AHBAP'ın resmi Twitter hesabının çalındığını duyurdu. Hesabı geri vermek için 25 bin TL istediklerini belirten Levent, "Nasıl ahlak yoksunu insanların dönemine geldik" dedi.

Magazin

23.01.2024, 19:53

AHBAP Derneği ile ihtiyaç sahiplerinin yardımına koşan Haluk Levent, sık sık yaptığı yardımlarla adından söz ettiriyor. Yardımseverliği ile takdir toplayan sanatçı yaşadığı dolandırıcılık olayıyla gündeme geldi. Levent, AHBAP'ın resmi Twitter hesabının çalındığını belirterek duruma isyan etti.

Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu Instagram'da yayınladı Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu... Haberi Görüntüle

AHBAP SAYFASI ÇALINDI

Sanatçı, "Vay arkadaş! Sonunda bu da oldu. Haydi_Ahbap sayfamız çalındı. Bir insan bu sayfayı nasıl çalar? Neden çalar? Bir de tweet atıp telefon numarası yazıyorlar . Bu sayfaya itibar etmeyelim ve bu sayfayı şikayet edelim. Sonra bizler sıfırdan tekrar açarız" ifadelerini kullandı.

Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile birlikte yeni fotoğraflar paylaştı Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile... Haberi Görüntüle

HASTA ÇOCUKLARIN AİLELERİNE MESAJ ATTILAR

Haluk Levent, bir başka paylaşımında da Twitter yetkililerine seslendi. Şarkıcı, "Sevgili Twitter yetkilileri. Hackerlar yardım sayfamızı hacklemişler. Ve biz Ahbaplar'dan 25 bin TL para istiyorlar sayfayı geri vermek için. Hasta çocukların ailelerine DM den mesaj atıyorlar. Bu sayfayı kapatır mısınız lütfen." dedi.

'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! 'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! Haberi Görüntüle

"NASIL AHLAK YOKSUNU İNSANLARIN DÖNEMİNE DENK GELDİK"

Dolandırıcıların sayfayı teslim etmek için para istedikleri görüntüleri paylaşan Levent, "Nasıl kansız nasıl ahlak ve vicdan yoksunu insanların dönemine denk geldik. Hasta ailelere attıkları telefon numarasından biz Ahbaplara attıkları mesajla bakın. Gerçek ihtiyaç sahibi olsa ben veririm parasını ama bunlar net çete." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading