Yandex Metrica

Haluk Levent akılalmaz teklifi kabul etti: Soyunacağım

Haluk Levent akılalmaz teklifi kabul etti: Soyunacağım

Ünlü şarkıcı Haluk Levent, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla adından söz ettirdi. Levent, bir firmanın kendisine TikTok'ta dans etmesi karşılığında öğrencilere burs vermeyi teklif ettiğini açıkladı.

Magazin

23.01.2024, 19:17

AHBAP Derneği'nin kurucusu Haluk Levent, yaptığı yardımlarla ve paylaşımlarıyla sıkça magazin gündeminde kendisine yer buluyor. Yardımseverliğiyle gönülleri kazanan şarkıcı, yine bir paylaşımıyla yüzleri güldürdü.

Levent, Twitter'da yaptığı paylaşımda "Bir firma TikTok'ta birçok akımda dans edersem öğrencilere (yani bizlere başvuru yapan ilk 1000 öğrenciye) 5 bin’er TL dağıtmayı teklif etti. Anadolu Rock’çı Haluk’un hazin sonu. Sevgili öğrenciler sizler için soyun deseler soyunacağım ama Türkiye buna henüz hazır değil" ifadelerini kullandı.

Şarkıcının paylaşımına çok sayıda beğeni ve yorum geldi.

KÖPEKLE DÜET YAPTI

Levent, dün 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Manisa'da sevenleriyle buluştu. İzleyicilerin arasına indiği sırada bir sokak köpeğini fark eden Haluk Levent, köpeği severek ilgi gösterdi. Köpeğin yanına uzanan Haluk Levent, şarkısını bu şekilde söylemeye devam etti.

O anları sosyal medya hesabından paylaşan şarkıcı, "Şarkılar tüm canlılar için. Bugün konserimi izlemek için gelen bir sokak köpeği. Efkar bastı ona da" notunu yazdı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading