Yandex Metrica

Halsey konser ücreti ne kadar? Halsey’in İstanbul konseri ne zaman, hangi gün 2022?

Halsey konser ücreti ne kadar? Halsey’in İstanbul konseri ne zaman, hangi gün 2022?

Dünyaca ünlü şarkıcı Halsey, İstanbul'da konser verecek. Şarkıcının Türk hayranları Halsey’in konser ücretlerini sorguluyor. Bu kapsamda internette araştırma yapan birçok kişi, Halsey konser ücreti ne kadar? Halsey’in İstanbul konseri ne zaman, hangi gün 2022? gibi sorulara yanıt arıyor.

Magazin

06.04.2024, 15:53

Son dönemin popüler isimlerinden biri olan şarkıcı Halsey Türkiye’ye geliyor. İstanbul KüçükÇiftlik Park’ta Türk hayranların ile buluşacak ünlü yıldızın konser bilgileri en çok merak edilen konular arasına girdi.

Türk sevgilisi ve paylaşımları sonrası Türkiye'de gündem olan Halsey, İstanbul'da konser verecek.

Halsey İstanbul KüçükÇiftlik Park’ta Türk hayranlarının karşısına çıkacak.

Son albümü If I Can’t Have Love, I Want Power'ı müzikseverlere sunan Halsey, hamilelik ve doğum sürecinden sonra ilk defa turneye çıkacak.

'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! 'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! Haberi Görüntüle

HALSEY’İN İSTANBUL KONSERİ NE ZAMAN?

Türk kültürüne aşina olduğunu ve Türkçe öğrenmeye başladığını sıkça dile getiren sanatçı, 3 Eylül Cumartesi Türkiye'de konser verecek.

Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu Instagram'da yayınladı Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu... Haberi Görüntüle

HALSEYİN KONSER ÜCRETLERİ NE KADAR?

Satışa çıkan Halsey konserinin bilet fiyatları şöyle:

Ayakta 300₺

Sahne Önü 750₺

VIP 1500₺

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading