Yandex Metrica

Hakan Ural 'Neler Oluyor Hayatta'tan ayrıldı mı, geri dönecek mi?

Hakan Ural 'Neler Oluyor Hayatta'tan ayrıldı mı, geri dönecek mi?

Kanal D'de Neler Oluyor Hayatta programında sunuculuk yapan Hakan Ural'ın ayrılığı dikkat çekti. Ural'ın programa geri dönüp dönmeyeceği merak edilirken, sunucudan açıklama geldi.

Magazin

23.01.2024, 18:14

Neler Oluyor Hayatta programının sunucularından Hakan Ural, geçtiğimiz günlerde hastalığı nedeniyle programda bir süre yer almayacağını açıklamıştı. Programın takipçileri Hakan Ural ayrıldı mı, geri dönecek mi sorusuna yanıt ararken, ünlü sunucunun programa dönüp dönmeyeceği netleşti. Hakan Ural, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile konuya açıklık getirdi.

"PAZARTESİ YENİDEN BERABERİZ"

Instagram hesabından yaptığı paylaşımda programa yeniden döneceğini belirten Hakan Ural şu notu yazdı:

"Sevgili minik ailem. Ortalığın, bilindik virüsler dışında tarif edilemeyen virüslerle de dolu olduğunu deneyimlemiş olduk maalesef. Fakat hamdolsun Allah'ın izni ile çok çok iyiyim. Hanım iyi baktı Allah için. Hayır duanız, ilginiz, alakanız, içtenliğiniz samimiyetinizden kaynaklı enerji verişiniz ile hiçbir hastalık, muvaffak olamaz evelallah.

Arayan soran tüm dost arkadaşlara da teşekkürler. Her işte de bir hayır vardır inşallah. Allah'tan bir mani olmazsa, pazartesi beraberiz. Sizleri Allah için çok seviyorum, iyi ki varsınız..."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading