Yandex Metrica

Hakan Sabancı ve Dilara Aksüyek ilk kez görüntülendi! Gözler Aygün Aydın'a çevrildi

Hakan Sabancı ve Dilara Aksüyek ilk kez görüntülendi! Gözler Aygün Aydın'a çevrildi

Geçtiğimiz günlerde Hakan Sabancı ve Dilara Aksüyek'in aşk yaşadığı iddia edilmiş, ikiliden iddiaları yalanlayan açıklama gelmişti. Çift, önceki akşam ilk kez birlikte görüntülendi.

Magazin

09.02.2024, 18:49

Olaylı şekilde ayrıldığı Aygün Aydın'ın paylaşımlarıyla sıkça gündeme gelen Hakan Sabancı'nın oyuncu Dilara Aksüyek ile aşk yaşadığı iddia edilmişti. İkili önceki akşam Cihangir'de bir arkadaşlarının doğum günü partisine giderken görüntülendi. Araçtan inerken muhabirlerle karşılaşan çift ilk kez birlikte görüntülendi.

Hakan Sabancı, basın mensuplarının "Uzun süredir hakkınızda aşk iddiaları var, neler söylemek istersiniz" sorusuna "Arkadaşız, aramızda aşk yok" şeklinde yanıt verdi. Dilara Aksüyek ise "Daha önce dediğim gibi; aşk yok. Buraya arkadaşımızın doğum gününe geldik" diye konuştu.

"TEHLİKENİN FARKINDA MISINIZ?"

İkilinin objektiflere yakalandığı görüntüler sosyal medyada gündem olurken, gözler Aygün Aydın'a çevrildi. Sosyal medya kullanıcıları Aygün Aydın'ın vereceği tepkilerle ilgili çok sayıda yorum yaptı.

"TAKLİTLER ASLINI YAŞATIR"

Aşk iddialarının ardından Dilara Aksüyek arkadaş olduklarına dair açıklama yapmıştı ancak Aygün Aydın'ın hedefi olmaktan kurtulamamıştı. Aydın, bir kullanıcının "Aygün Aydın'dan cevap gecikmez diye düşünüyorum" sözlerinin ardından "Hemen vereyim. Bu kadın da bana benzemek için 5 tane operasyona girdi şimdi yetmezmiş gibi Hakan'la haber yaptırıyor. Sorry bebeğim taklitler yalnızca aslını yaşatır." ifadelerini kullanmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading