Yandex Metrica

Hadise'nin bornozlu pozları 'Mehmet Dinçerler'e nispet yapıyor' dedirtti! O fotoğraflar yürekleri hoplattı

Hadise'nin bornozlu pozları 'Mehmet Dinçerler'e nispet yapıyor' dedirtti! O fotoğraflar yürekleri hoplattı

Mehmet Dinçerler ile 5 yıllık evliliğini noktalayan Hadise, zor günleri geride bıraktı. Sahnede sevenleriyle buluşmaya devam eden şarkıcı, sosyal medya hesabından bornozlu fotoğraflarını paylaştı.

Magazin

23.01.2024, 19:59

Ünlü şarkıcı Hadise, Nisan ayında Mehmet Dinçerler ile sessiz sedasız nikah masasına oturmuştu. Şarkıcı, 5 aylık evliliğini 30 Eylül'de resmi olarak sonlandırmıştı. Zor günleri geride bırakan Hadise, sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde 37. yaşını kutlayan Hadise, doğum günü pastasıyla poz vermiş, o anları Instagram hesabından paylaşmıştı. Yoğun konser maratonuna devam eden ünlü isim, bu kez kulisten bornozlu hallerini yayınladı.

'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! 'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! Haberi Görüntüle

KULİSTEN BORNOZLU POZLARINI PAYLAŞTI

Instagram'da 14 milyon takipçisi olan şarkıcı, bornozuyla hazırlandığı anları takipçileriyle paylaştı. Makyajıyla beğeni toplayan şarkıcının pozlarına binlerce beğeni yağdı. O fotoğraflar sosyal medyada kısa süre içinde gündem oldu.

İşte Hadise'nin çok konuşulan bornozlu pozları...

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading