Yandex Metrica

Hadise hamile mi? Karnını gizlemeye çalışmıştı, açıklama geldi! Seren Serengil'in yanıtı olay yarattı

Hadise hamile mi? Karnını gizlemeye çalışmıştı, açıklama geldi! Seren Serengil'in yanıtı olay yarattı

Bir süredir aşk yaşayan Hadise ve Mehmet Dinçerler geçtiğimiz ay evlilik yolunda ilk adımı atarak nişanlanmıştı. Nikah masasına oturmaya hazırlanan çiftin bebek beklediği iddia edildi. Şarkıcı hamilelik açıklaması yaparken, Seren Serengil'den olay yaratacak bir gönderme geldi.

Magazin

03.04.2024, 20:48

Geçen yıl aşk yaşamaya başlayan Hadise ve Mehmet Dinçerler, evlilik kararı almıştı. İkili, mart ayında aile arasında düzenlenen bir törenle nişanlandı. Bir süre önce imam nikahı kıydıkları iddia edilen çift, geçtiğimiz günlerde birlikte görüntülendi. Hadise'nin karnını çantasıyla kapatması hamilelik iddialarını gündeme getirdi. 

Hadise'nin hamile olduğu iddiası magazin gündemine bomba gibi düşerken, ikilinin hamilelik nedeniyle evlenmekte acele ettiği öne sürüldü. İddiaların ardından şarkıcıdan açıklama geldi.

"GELENEKLERİMİZE BAĞLIYIZ"

Hamile olduğu yönündeki iddiaları yalanlayan Hadise, "Bizim de ailelerimiz var. Ben gülüp geçiyorum ama aileler üzülüyor. Çocuk istiyoruz ama her şeyin bir zamanı var. Örf ve adetlerimize bağlı bir çiftiz." ifadelerini kullandı.

REZA ZARRAB GÖNDERMESİ

Hadise'nin açıklaması üzerine Seren Serengil'den yorum geldi. Serengil, Instagram'da yaptığı yorumda "Örf ve adetlere uygun evlilikleri olan bir çift olan Ebru ve Reza çifti buna ne derlerdi acaba?" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading