Yandex Metrica

Hacı Sabancı ile evlenen Nazlı Kayı'nın gelinlik fiyatı dudak uçuklattı

Hacı Sabancı ile evlenen Nazlı Kayı'nın gelinlik fiyatı dudak uçuklattı

Hacı Sabancı ve Nazlı Kayı çifti önceki akşam dünya evine girdi. Kayı'nın ünlü bir markaya ait olan gelinliğinin fiyatı ortaya çıktı.

Magazin

31.03.2024, 01:22

3 yıldır aşk yaşayan Hacı Sabancı ve Nazlı Kayı çifti geçtiğimiz yıl evlilik yolunda ilk adımı atmıştı. Çift, önceki akşam İstanbul'da yapılan törenle hayatlarını birleştirdi. Törene ikilinin yakın çevresi katılırken, düğünün en çok konuşulan konusu ise Nazlı Kayı'nın gelinliği oldu.

Kayı, nikah töreninde straplez ve tüy detaylı bir gelinlik giydi. Oscar de la Renta imzalı gelinliğin fiyatı da ortaya çıktı. Gelinliğin yaklaşık 12 bin dolar yani 107 bin 720 lira olduğu öne sürüldü.

Hacı Sabancı ve Nazlı Kaya'nın nikah töreni sonrası sosyal medya paylaşımları gündem oldu. Kayı, nikah töreninde çekilen fotoğrafa "Kocamla" notunu yazarken, Hacı Sabancı ise "Karımla tanışın" ifadesini kullandı.

NİKAHI ERTELEMİŞLERDİ

Nazlı Kayı-Hacı Sabancı çifti, 3 Eylül'de gerçekleşecek düğünlerini Kayı'nın üvey babası Kaan Dimili'nin vefatı nedeniyle ertelemişti. Haberin 40 gün sonrasında çift, Arzu-Ömer Sabancı çiftinin yalısında sessiz sedasız şekilde evlendi. Çiftin yeni bir düğün daha yapması bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading