Yandex Metrica

Gürsel Tekin, kendisinden 26 yaş küçük spiker Mehtap Özkan ile dünyaevine girdi

Gürsel Tekin, kendisinden 26 yaş küçük spiker Mehtap Özkan ile dünyaevine girdi

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, aile arasında düzenlenen törenle haber spikeri Mehtap Özkan'la dünyaevine girdi.

Magazin

16.02.2024, 21:59

Geçtiğimiz yıl ocak ayında ikinci eşi Nihan Tekin ile anlaşmalı olarak boşanan CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, dün akşam Çırağan Sarayı'nda düzenlenen bir törenle haber spikeri Mehtap Özkan'la nikah masasına oturdu. Aile arasında düzenlenen törenle evlenen çiftin arasındaki 26 yaş farkı olması dikkat çekti.

Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu Instagram'da yayınladı Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu... Haberi Görüntüle

MEHTAP ÖZKAN KİMDİR?

22 Aralık 1990 tarihinde Ankara'nın Çankaya ilçesinde dünyaya geldi. Başkent Üniversitesi Radyo ve Televizyon bölümünden mezun oldu. Daha sonra Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde diksiyon ve oyunculuk dersi aldı.

Medya alanındaki kariyerine Kanal B'deki stajıyla adım atan Özkan, stajını tamamladıktan sonra 2014'te TV 8'de çalışmaya başladı. Sunuculuk yapan Özkan, daha sonra Beyaz TV'ye geçiş yaptı. Muhabirliğin yanı sıra hava durumu programlarını da sunan Özkan, Beyaz TV'den ayrılduktan sonra Halk TV'de çalışmaya başladı. İki yılın ardından Habertürk kanalına transfer oldu.

Özkan, şu anda Habertürk kanalındaki görevine devam ediyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading