Yandex Metrica

Gülseren Budayıcıoğlu'ndan seans ücreti itirafı! 'Dudak uçuklatıcı fiyatlar'

Gülseren Budayıcıoğlu'ndan seans ücreti itirafı! 'Dudak uçuklatıcı fiyatlar'

Eserleri birçok diziye uyarlanan ünlü psikiyatr Gülseren Budayıcıoğlu, Fatih Altaylı'nın sunduğu programa katıldı. Budayıcıoğlu, seans ücretiyle ilgili çıkan iddialara yanıt verdi.

Magazin

15.03.2024, 22:45

Masumlar Apartmanı, Kırmızı Oda ve Camdaki Kız gibi dizilerin danışmanı Gülseren Budayıcıoğlu, Bloomberg HT'de çarşamba akşamları yayınlanan 'Fatih Altaylı ile Bire Bir' programına konuk oldu. Budayıcıoğlu, danışanlarından 20 dakika için 1200 lira aldığı iddiası hakkında konuştu.

İddiaları yalanlayan Budayıcıoğlu, "Bu doğru değil, pandemi başladığından beri hiç hasta bakmadım, kliniğe gitmedim. Ben de okuyunca, 'vay hakikaten dudak uçuklatıcı fiyatlar' dedim. " diye konuştu. Mesleğini çok özlediğini ifade eden Budayıcıoğlu, "Diziden fırsat bulamıyorum. Olabildiğince hayatım evde devam ediyor. Eski hastalarımla online görüşüyorum." dedi.

Fatih Altaylı'nın "Ruh sağlığı bozulan bir toplum haline mi geldik?" sorusuna ünlü psikiyatrist "Türkiye için söylenemez ama dünya bu halde. Bizim ülkemiz de bundan nasibini alıyor. Pandemiyle kaygılar ve depresyonlar attı. Yaşam alışkanlıkları değişti" yanıtını verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading