Yandex Metrica

Gülseren Budayıcıoğlu'ndan Berfin Özek açıklaması: Tamamen çaresizlik sebebiyle...

Gülseren Budayıcıoğlu'ndan Berfin Özek açıklaması: Tamamen çaresizlik sebebiyle...

Psikiyatr Gülseren Budayıcıoğlu, Berfin Özek'in 2 yıl önce yüzüne asit atarak tanınmaz hale getiren eski erkek arkadaşı Casim Ozan Çeltik ile evlenmesi hakkında konuştu.

Magazin

26.04.2024, 15:15

Berfin Özek, iki yıl önce yüzüne asit atarak tanınmaz hale getiren eski erkek arkadaşından şikayetçi olmaktan vazgeçmişti. Özek, geçtiğimiz günlerde Casim Ozan Çeltik ile evlendi. Olay büyük şaşkınlık yaratırken, Berfin'e birçok kişi tepki gösterdi. Ünlü psikiyatr Gülseren Budayıcıoğlu, Berfin Özek'in evlenmesi hakkında Hürriyet'e açıklamalarda bulundu.

"ÇARESİZLİK SEBEBİYLE TESLİM OLDU"

Berfin'in olayı ilk yaşadığında çok öfkeli olduğunu belirten Budayıcıoğlu, "Ancak 2 yıl içerisinde bu öfke dozunun yavaş yavaş indiğini ve hayatın acı gerçekleriyle yüzleştiğini görüyoruz. Sanırım Ozan'ın ailesi devreye girdi. Onlar da Ozan'ı cezaevinden kurtarma peşinde. Berfin tamamen çaresizlik sebebiyle bu çocuğa teslim oldu ve evlendi diye düşünüyorum. Bir çaresizlik hissiyle bu çocukla evleneyim bir evim çocuğum olsun diye düşünmüş olabilir." diye konuştu.

BERFİN'İ ANLAMAYA ÇALIŞMALIYIZ

"Berfin böyle bir adamla evlendiği için asla doğru yaptı demiyorum. Ama bir psikiyatrist olarak onu anlıyorum." diyen Budayıcıoğlu, açıklamasının devamında şu ifadeleri kullandı:

"Berfin’i anlamaya çalışmalıyız. Berfin yaşadıklarından dolayı çok öfkeliydi, intikam hisleriyle doluydu, verdiği demeçlerde bu hislerini gösterdi. Şimdi de bize çaresizliğini gösteriyor. Berfin bu adamla evlenmese onu nasıl bir hayat bekliyordu? O kendini yalnız, itibarsız bir hayatın içerisinde hissediyordu. Ben Berfin doğru yaptı demiyorum ama onun çaresizliğini anlayalım diyorum."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading