Yandex Metrica

Gülşen 'Namus kimlere kaldı' demişti! Orhan Gencebay sessizliğini bozdu

Gülşen 'Namus kimlere kaldı' demişti! Orhan Gencebay sessizliğini bozdu

Kadın sanatçıların iddialı sahne kıyafetleriyle ilgili açıklamada bulundan Orhan Gencebay, yeni bir tartışmaya neden olmuştu. Gülşen'in 'Namus' göndermesinin ardından sessizliğini bozan sanatçı, sözlerinin Gülşen ile ilgili olmadığını söyledi.

Magazin

23.01.2024, 18:50

Son dönemde kadın sanatçıların sahne kıyafetleriyle ilgili tartışmalarına Orhan Gencebay da dahil olmuştu. Gencebay, "Biz eskiden TV’ye smokinle çıkardık, şimdi zaman değişti. Tabii ki biz mayoyla çıkmıyoruz, daha günlük kıyafetlerle çıkabiliyoruz. Bunların hepsini düşünerek gereğinin olması lazım diyorum. Bu edeple, akılla ilgili bir durum" ifadelerini kullanmıştı.

Gülşen de sahne aldığı mekanda Sezen Aksu'nun "Namus" şarkısını seslendirerek "Namuslu görünmek kimlere kalmış diyerek nokta koymak istiyorum" sözleriyle göndermede bulunmuştu.

"YANLIŞ ANLAŞILDIYSAM ÖZÜR DİLERİM"

Polemiğin büyümesinin ardından Söylemezsem Olmaz programına telefonla bağlanan Orhan Gencebay konuyla ilgili açıklama yaptı. Usta sanatçı şu ifadeleri kullandı:

"Hayatımda kimseye ne kötü bir söz söyledim ne de dedikodu yaptım. Ülkemizde herkes özgürdür. Ben 'Gülşen Hanım yanlış bir şey yaptı' demedim, demem de. Yanlış anlaşıldıysam özür dilerim. Gülşen benim evladımdır. Bu söz, ağır bir sözdür bana. Fakat yine de belli bir ölçüde hoş görebilirim. Böyle bir sözle muhatap olmayı kesinlikle istemezdim."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading