Yandex Metrica

Gülşah Saraçoğlu'ndan hayvan katliamı çağrısı! Ömür Gedik çıldırdı

Gülşah Saraçoğlu'ndan hayvan katliamı çağrısı! Ömür Gedik çıldırdı

Gülşah Saraçoğlu'nun 2. Sayfa programında kürkle ilgili yaptığı açıklamalar tartışma yarattı. Ömür Gedik, Saraçoğlu'na 'cehennem ateşinde ısınacaksınız' diyerek tepki gösterdi.

Magazin

13.03.2024, 22:40

Modacı Gülşah Saraçoğlu, son günlerde gerçek kürkle ilgili yaptığı açıklamalarla gündemde. Saraçoğlu, konuk olduğu 2. Sayfa programında yine çok konuşulacak ifadeler kullandı. O sözlere Ömür Gedik'ten sert tepki geldi.

Kürk giyme nedeni olarak "Ne yapayım üşüyorum" diyen Saraçoğlu, "Ama bunu orijinal giyip de ben orijinal sevmiyorum diyenler daha sahte geliyor bana. Sen aslında o kürk sahte demiyorsun, sen kendin sahtesin. Ben giyiyorum. Seviyorum da." dedi.

"O KONULARA HİÇ GİRMİYORUM"

"Peki o kürkleri alabilmek için hayvanlara yapılan eziyeti gösteren videoları görüyor musun?" sorusuna Saraçoğlu, "O konulara hiç girmiyorum. Ben kürk giyiyorsam da orijinal kürk giyiyorum. Birçok sanatçı arkadaşım da orijinallerini giyip 'aa hayır' diyor. Hayvanlara yapılan zulüm tabi ki çok acı ama ben o konulara hiç girmiyorum. Ben kürk seviyorum ve giyiyorum. Herhalde 50'ye yakın kürküm var." ifadelerini kullandı.

Saraçoğlu'nun rahat tavırları dikkat çekti.

"MASUMLARIN GÜNAHINA GİRİYORSUNUZ"

Kürk tartışmasına Ömür Gedik de sosyal medyadan yaptığı açıklama ile dahil oldu. Gedik, "Kürkten daha sıcak tutan şey yok diyerek işkenceye, cinayete ortak olanlar, ateşi körükleyenler, masumların günahına giriyorsunuz, o gün geldiğinde cehennem ateşinde ısınacaksınız." şeklinde açıklamada bulundu. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading