Yandex Metrica

Gülşah Saraçoğlu'na bir darbede Gökhan Göz'den! Sosyal medyadan böyle duyurdu!

Gülşah Saraçoğlu'na bir darbede Gökhan Göz'den! Sosyal medyadan böyle duyurdu!

Gökhan Göz sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, Fatoş Yelliler ile olan birlikteliğini duyurdu.

Magazin

07.02.2024, 11:57

Ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu olan ve daha sonra yollarını ayıran Gökhan Göz, Fatoş Yelliler ile birlikte olduğunu ilan etti. Berdan Mardini’nin eski eşi olan Fatoş Yelliler ve Gökhan Göz “yasak aşk” iddialarını yalanlamıştı. Geçtiğimiz aylarda evlilik kararı aldıklarını açıklayan çift, dördüncü kez ayrıldıklarını duyurmuştu. Gülşah Saraçoğlu, “Konuşursam insan içine çıkamazlar” diyerek ayrılık sebebinin “yasak aşk” olduğunu itiraf etmişti.

Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu Instagram'da yayınladı Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu... Haberi Görüntüle

KARADAĞ’DA AŞK POZLARI

Açıklamadan kısa bir süre sonra Gülşah Saraçoğlu ile 5. Kez barışan ve birlikteliklerine son veren Gökhan Oğuz’dan beklenmeyen bir paylaşım geldi. Gökhan Göz yaptığı paylaşımla Fatoş Yelliler ile yeni bir aşka yelken açtığını ilan etti. İş insanı Göz, Yelliler ile Karadağ’ın Budva şehrinde çekindiği fotoğrafları Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı. Fatoş Yelliler de sevgilisinin paylaşımına yorum yapmayı ihmal etmedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading