Yandex Metrica

Gülçin Ergül'ün acı günü! Sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı son yolculuğuna uğurlandı

Gülçin Ergül'ün acı günü! Sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı son yolculuğuna uğurlandı

Gülçin Ergül'ün sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı geçirdikleri trafik kazası sonucu hayatını kaybetmişti. Lafçı, bugün son yolculuğuna uğurlandı ancak hastanede tedavisi devam eden şarkıcı cenazeye katılamadı.

Magazin

23.01.2024, 18:28

Hepsi Grubu'nun eski üyelerinden Gülçin Ergül ve iş insanı sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı, pazartesi gecesi İzmir-İstanbul otoyolu Susurluk mevkisinde TIR'la çarpıştı. Kazanın etkisiyle savrulan otomobil bariyerlere çarptı. Araç içinde sıkışan Lafçı, kaza yerinde hayatını kaybetti.

Gülçin Ergül'ün hastanedeki tedavisi devam ederken, Erdal Şeyda Lafçı'nın cenazesi savcılık incelemesinin ardından İzmir'e gönderildi. Lafçı, bugün İzmir Narlıdere Şehitlik Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Lafçı'nın cenazesi Karabağlar Mezarlığı'na defnedildi.

CENAZEYE KATILAMADI

Kaza sonrası tedavisi devam eden ve tedbir amaçlı hastanede tutulan Gülçin Ergül ise cenazeye katılamadı.

Gülçin Ergül'ün annesi Ayser Ergül, üzüntüsünü dile getirerek "Gülçin, şu anda müşahede altında. İyiye doğru gidiyor. Bugün inşallah doktorumuz izin verirse çıkacağız. El parmaklarında ufak kırıkları var. Bu arada tabi hala kontrol altında, iç kanama olabilir korkusuyla. Psikolojik olarak da büyük yıkım halinde. Konuşmak çok zor." dedi.

"KIZIMIZIN İYİYE GİTMESİNE SEVİNEMİYORUZ"

Gülçin Ergül'ün babası Ali Rıza Ergül ise gözyaşlarını tutamadı. Erdal Şeyda Lafçı'nın vefatından büyük üzüntü duyduğunu söyleyen Ergül, "Söylenecek çok fazla bir şey yok. Erdal’ımız vefat etti. Dünya iyisi bir insandı. Çok fazla bir şey söyleyemiyorum. Kızımız iyiye gidiyor, ona sevinemiyoruz. Biz, Erdal’a çok üzülüyoruz. Erdal’a Allah rahmet eylesin. Yapacak bir şey yok." diye konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading