Yandex Metrica

Gönül Yazar'dan bir açıklama daha geldi! Gözünü kaybettiği öne sürülmüştü

Gönül Yazar'dan bir açıklama daha geldi! Gözünü kaybettiği öne sürülmüştü

Usta sanatçı Gönül Yazar'ın evde geçirdiği kaza sonucunda gözünü kaybettiği iddia edilmişti. Sağlık durumuyla ilgili paylaşım yapan Yazar, gözünde görme kaybının olmadığını belirtti.

Magazin

23.01.2024, 19:14

'Taş Bebek' lakaplı Gönül Yazar'la ilgili sevenlerini üzen bir iddia ortaya atılmıştı. Usta sanatçının evde bir kaza geçirdiği ve sonrasında görme yetisini kaybettiği öne sürülmüştü. Gönül Yazar, sağlık durumuyla ilgili açıklama yapmıştı. Sanatçıdan konuyla ilgili bir açıklama daha geldi.

"GÖZÜM BULANIK GÖRMEYE BAŞLADI"

Gönül Yazar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Sevgili arkadaşlarım, dostlarım ve sevenlerim. 21 Kasım gecesi saat 03:00'te küçük pati Gizmo'yla lavaboya gidiyorduk, yerdeki halı kaydı ve ben maalesef duvarın sivri kısmına çarptım. Ertesi gün gözüm mosmor uyandım. 15 gün sonra morluğu geçti. 'Kurtuldum' dedim fakat maalesef ki düşündüğüm gibi değilmiş. Çarptığım gözümün zamanla bulanık görmeye başladığını fark ettik. Öbür kasıma kadar bu şekilde dolaştım.

"YEŞİLÇAM'DA GİBİ 'GÖRÜYORUM' DİYE BAĞIRDIM"

Geçtiğimiz mart ayında hastaneye gittik. Bir sürü ışıklı makineye girdim, çıktım. 'Akıllı 3 lensle tedavinizi yaparız' dediler. 'Bir düşünelim' dedik, hastaneden aldığımız kağıtlarla eve döndük. 22 Mart'ta ameliyata karar verdik. Ameliyat 1 saat sürdü. Hiç canım acımadı. Konuşa konuşa, sohbet ede ede yaptılar. Bant takıldıktan sonra eve dönüp istirahat ettim.

Ertesi gün gittim bandı çıkardılar. Heyecanla gözümü açtım. Ben Yeşilçam filmindeki gibi 'görüyorum' diye bağırdım. İnanamadım. Pırıl pırıl görüyordum. Aynı 3 lensi diğer gözüme de uyguladılar. Eve yolladılar. 15 gün gözlerime 3 ayrı damla uyguladık."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading